[9 Ways] Πώς να προωθήσετε τον ιστότοπο στο Twitter για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το twitter είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Λόγω της ευκολίας του, μπορείτε να ανταλλάξετε σύντομα μηνύματα (140 χαρακτήρες) και να μοιραστείτε ενδιαφέροντες συνδέσμους, καθώς και για δωρεάν χρήση.

Το Twitter βρήκε γρήγορα τους θαυμαστές του, μεταξύ των οποίων υπάρχουν απλοί άνθρωποι, πολιτικοί και αστέρια, καθώς και webmasters και δημιουργοί χρημάτων.

Γράψτε μια εντυπωσιακή ανάρτηση ιστολογίου

Μεταξύ των κοινωνικών υπηρεσιών, το Twitter αυξάνεται συνεχώς και αυξάνει το κοινό των ενεργών χρηστών.

Τα κύρια οφέλη του Twitter είναι η ταχύτητα, η συντομία και η ανταπόκριση. Μπορείτε να γράψετε μια πρόταση και να αναφέρετε πώς πάνε τα πράγματα ή μπορείτε να αναφέρετε νέα της εταιρείας, ανωτέρα βία ή νέες προσφορές.

Το Twitter έχει ένα συγκεκριμένο προηγμένο κοινό που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες, προϊόντα, αγαθά και πολλά άλλα.

Σε αυτό το άρθρο, μας ενδιαφέρει περισσότερο να οδηγήσουμε την επισκεψιμότητα από το twitter στον ιστότοπό σας ή σε ένα blog. Θα μοιραστώ διάφορες τεχνικές για την προώθηση του ιστότοπου στο Twitter για να αυξήσω την επισκεψιμότητα.

Η άμεση προσοχή σε ένα θέμα είναι απαραίτητη για το Twitter!

Εάν χρησιμοποιείτε το twitter για πωλήσεις, πρέπει να απαντάτε πολύ γρήγορα στα tweets και να διατηρείτε την επικοινωνία με το κοινό. Μπορείς να είσαι ενεργητικός και παθητικός σε αυτό.

Το Twitter είναι ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μικρομπλογκ στα οποία μπορείτε να γράφετε σύντομες σημειώσεις έως 140 χαρακτήρες. Η ουσία είναι να δημιουργήσετε ένα τέτοιο microblog, να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους, μετά να δημοσιεύσετε συνδέσμους εκεί και να παρακολουθήσετε πώς έρχονται νέοι επισκέπτες στον ιστότοπό σας από το Twitter.

Ο ρόλος του Twitter στην προώθηση ενός ιστότοπου

Έχω δει μερικά ιστολόγια, τα οποία είναι λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα, καταχωρήθηκαν πριν από δύο ημέρες, αλλά η επισκεψιμότητα έχει ήδη αυξηθεί σε 20-30 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα.

Όλη η κίνηση προέρχεται από το Twitter, παρόλο που αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο 143 ακόλουθοι εκεί.

Και τι θα γίνει όταν ο αριθμός των followers αυξηθεί στους 500-1000; Νομίζω ότι θα έρχονται 200 ​​άτομα την ημέρα, και αυτό είναι μόνο από ένα twitter.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Το Twitter είναι ένα από αυτά.

Θα εξηγήσω λεπτομερώς πώς να δημιουργήσετε ένα τέτοιο microblog, πώς να το χρησιμοποιήσετε και πώς να στρατολογήσετε γρήγορα οπαδούς.

Πώς να εγγραφείτε στο Twitter;

Προχωράμε λοιπόν στην εγγραφή κελάδημα. Κάντε κλικ στο ανοιχτό πράσινο κουμπί, “Εγγραφείτε τώρα”.

Εισαγάγετε τα δεδομένα σας και κάντε κλικ στο “Δημιουργία του λογαριασμού μου” και μετά μπείτε στο μενού αναζήτησης ατόμων, παραλείπουμε αυτό το στάδιο και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Επόμενο βήμα” τρεις φορές.

Όλη η διαδικασία εγγραφής μικρομπλογκ έχει περάσει. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, να επιλέξετε διαφορετικό σχέδιο και ούτω καθεξής τα μικρά πράγματα.

Πώς να βρείτε ακόλουθους για το ιστολόγιό σας;

Έτσι, αρχίζουμε να αναζητούμε οπαδούς. υπάρχουν πολλές επιλογές:

 1. Γίνεσαι οπαδός ενός άλλου μικρομπλογκ με την ελπίδα ότι θα σε ακολουθήσει ξανά.
 2. Διαφημίζετε το microblog σας στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι καλό όταν έχετε πολλή επισκεψιμότητα αναζήτησης.

Άρα, η δεύτερη επιλογή δεν μας ταιριάζει. Ως εκ τούτου, θα εμπλακούμε στην αναζήτηση οπαδών.

Στην επάνω δεξιά γωνία, υπάρχουν παράμετροι όπως Ακολουθούν, Ακόλουθοι, Καταχωρίζονται.

Στα αριστερά της εικόνας, αν κάνετε κλικ σε αυτήν, θα γίνετε ακόλουθος αυτού του μικροιστολογίου.

Τι να κάνω μετά?

Προσπαθήστε να προσθέσετε όσο το δυνατόν περισσότερα microblogs σε μια εβδομάδα. διαγράψτε όσους δεν σας ακολουθούν ως απάντηση. Γενικά, με τη μεθοδολογία προώθησης του μικρομπλογκ σας, καταλάβαμε πώς θα προχωρήσουμε στην ανάρτηση συνδέσμων προς τους ιστότοπούς σας.

Ναι, ξέχασα εντελώς να προσθέσω ότι το Google και το Yahoo ευρετηριάζουν σωστά το twitter και η ετικέτα “Noindex” δεν κλείνει τους συνδέσμους από το μικρομπλόγκ σας, επομένως το microblog στο Twitter σας παρέχει επίσης PR και σας δίνει μια δωρεάν μάζα συνδέσμων.

Αφού σας ακολουθήσουν τουλάχιστον 100 άτομα, θα μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι πολλοί επισκέπτες έρχονται στον ιστότοπο μέσω Twitter (παρεμπιπτόντως, έρχεται το κύριο κοινό).

Λοιπόν, ας προχωρήσουμε στη δημοσίευση συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας. Μπαίνουμε στον λογαριασμό σας, πηγαίνουμε στην κύρια σελίδα εκεί. βλέπουμε μια τέτοια μορφή που ονομάζεται “Τι συμβαίνει;”. Εισαγάγετε τον σύνδεσμο και την περιγραφή του.

[9 ways] Προωθήστε τον ιστότοπο στο Twitter για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα

 1. Ενεργή προώθηση – πώς να στρατολογήσετε σωστά ενεργούς αναγνώστες για το microblog σας.
 2. Προληπτική επικοινωνία – πώς να συμπεριφέρεστε στο Twitter, πώς και για τι να γράψετε.
 3. Ποιοτικό περιεχόμενο – τους κανόνες για τη διαμόρφωση χρήσιμων και συναρπαστικών μηνυμάτων. Πώς να ενσωματώσετε συνδέσμους στις αναρτήσεις σας και πώς να αυξήσετε τον αριθμό των retweet. Το οπτικό περιεχόμενο οδηγεί σε περισσότερη επισκεψιμότητα. επικεντρωθείτε σε αυτό.
 4. Έγκαιρη δημοσίευση – πώς να πιάσετε την κατάλληλη στιγμή για δημοσίευση και να αναπτύξετε το τέλειο πρόγραμμά σας για δημοσιεύσεις.
 5. Ανοίξτε λίστες – γιατί πρέπει να δημιουργείτε και να διατηρείτε λίστες. Πώς να χρησιμοποιήσετε λίστες για να αυξήσετε τα οφέλη του microblogging σας.
 6. Η σύνδεση του blog με το twitter – SMO (Social Media Optimization) ή πώς να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά με τα κοινωνικά δίκτυα.
 7. Προσέλκυση ειδικών για ταχύτερη και καλύτερη προώθηση του μικρομπλογκ σας – πώς να παραγγέλνετε σωστά διαφημίσεις από τρίτους εκτελεστές.
 8. Αυτόματος χαιρετισμός για την αύξηση της αφοσίωσης κάθε νέου ακόλουθου και την απόκτηση επιπλέον επισκεψιμότητας.
 9. Να είσαι φιλικός – τα μυστικά της δημιουργίας μιας θετικής εικόνας για τον εαυτό σας και τον λογαριασμό σας στο twitter. Διατηρήστε το κοινό σας αφοσιωμένο

Πλεονεκτήματα της προώθησης ιστότοπου στο Twitter

 • Η προώθηση ιστότοπου στο Twitter θα παρέχει κάλυψη ενός τεράστιου αριθμού δυνητικών πελατών και επιχειρηματικών συνεργατών. Ένας από τους πιο παγκόσμιους ιστότοπους του παγκόσμιου δικτύου προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για αυτό. Οι αποτελεσματικές εκστρατείες μάρκετινγκ δεν απαιτούν υψηλό οικονομικό κόστος.
 • Διάδοση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο. Μικρά, συνοπτικά μηνύματα αποκλίνουν γρήγορα στο Twitter. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα του κοινού-στόχου και τα κρίσιμα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης μιας συγκεκριμένης επιχειρηματικής περιοχής. Το Twitter σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά και συνεχώς τις δραστηριότητες των ανταγωνιστών και να βελτιώνετε έγκαιρα τις πολιτικές μάρκετινγκ ή τα καταναλωτικά αγαθά που διατίθενται στην αγορά.
 • Παραγωγική επικοινωνία με το κοινό-στόχο. Κατά τη διαδικασία προώθησης ιστότοπου με τη βοήθεια του “Twitter”, μπορείτε να αποκτήσετε έναν εντυπωσιακό αριθμό χρήσιμων επαφών. Χάρη στις αναδημοσιεύσεις χρηστών με μεγάλο αριθμό συνδρομητών, η επισκεψιμότητα του ιστότοπου θα αυξηθεί και η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας θα αυξηθεί.
 • Διαδικτυακή ανατροφοδότηση. Στο Twitter, μπορείτε να παρακολουθείτε γρήγορα τη φύση των σχολίων των χρηστών σχετικά με την επωνυμία, η έγκαιρη εξουδετέρωση των αρνητικών θα βοηθήσει στην προώθηση του ιστότοπου στο Twitter. Η φήμη της εταιρείας μόνο θα βελτιωθεί.

Έχετε φτάσει μέχρι τώρα διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Εδώ είναι ένα άλλο άρθρο που πρέπει να διαβάσετε – Πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα από το Facebook στον ιστότοπό σας;