6 Μοναδικοί τρόποι για να αυξήσετε τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας καμπάνιες προωθητικού μάρκετινγκ

Οι καμπάνιες προωθητικού μάρκετινγκ είναι φανταστικές τόσο για τη δημιουργία νέων πωλήσεων όσο και για την έμπνευση ήδη πιστών πελατών να κάνουν περισσότερο ψώνια. Εάν η επιχείρησή σας χρειάστηκε αύξηση των πωλήσεων και της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας ανά πάσα στιγμή τον τελευταίο χρόνο, θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να επιτύχετε αυτόν τον στόχο. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε ακριβώς αυτό, ακολουθούν έξι μοναδικοί τρόποι για να αυξήσετε τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας καμπάνιες προωθητικού μάρκετινγκ:

Εάν έχετε πελάτες υψηλής ποιότητας, ειδικά αυτούς που γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό, μπορείτε να τους δείξετε πόσο τους εκτιμάτε, κάνοντάς τους ένα πλήρως εξατομικευμένο διαφημιστικό δώρο. Είτε τους κάνετε δώρο επώνυμα καπέλα, αθλητικές πετσέτες, ή κάτι άλλο, μπορείτε να τους βάλετε το όνομά τους για να κάνετε το δώρο σας ακόμα πιο εντυπωσιακό. Όσο περισσότερη προσπάθεια καταβάλλετε για να εξατομικεύσετε το δώρο, τόσο περισσότερη αφοσίωση θα εμπνέετε στους πελάτες στους οποίους τους κάνετε δώρο. Ακόμη και με πιο τεράστιες εκστρατείες προώθησης μάρκετινγκ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξατομικευμένα δώρα προς όφελός σας (αν και θα χρειαστεί πολύ περισσότερος συντονισμός από το κανονικό για να το κάνετε).

Αν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις με το μάρκετινγκ προώθησης, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια χρήσιμη, αλλά λογική κατάσταση με τα άτομα στα οποία κάνετε δώρα. Ανταλλάσσοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους για το προωθητικό δώρο, συγκεντρώνετε τους πόρους σας για την επέκταση των πωλήσεών σας και την οικοδόμηση της αυτοκρατορίας της επιχείρησής σας. Μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί και να ζητήσετε άλλες πληροφορίες για την ενίσχυση των πωλήσεων πέρα ​​από τις απλές πληροφορίες επικοινωνίας. Το να κάνετε τους ανθρώπους να εγγραφούν σε ενημερωτικά δελτία είναι μια άλλη χρήσιμη οδός που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στρατηγική. Εάν χρησιμοποιείτε αυτή τη συμβουλή, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους με σεβασμό και να μην γίνεστε ποτέ πολύ επιθετικοί με τις επικοινωνιακές σας προσπάθειες.

Οι εταιρείες που γίνονται υπερβολικά προβλέψιμες και εφησυχάζουν με τις προσπάθειες μάρκετινγκ τους γρήγορα υστερούν από πιο εφευρετικούς και με κίνητρο ανταγωνιστές. Για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες συνεχίζουν να θυμούνται την ύπαρξή σας και την ποιότητα της επωνυμίας σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε α ποικίλο σχέδιο μάρκετινγκ. Παράλληλα με πιο παραδοσιακές διαφημιστικές διαδρομές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές καμπάνιες μάρκετινγκ για να εμπνεύσετε πίστη και ενθουσιασμό στο κοινό-στόχο σας. Όσο πιο συχνά στέλνετε δώρα προώθησης, τόσο πιο συχνά θα σκεφτούν, θα εκτιμήσουν και θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να ψωνίσουν στην επιχείρησή σας. Μπορείτε να σκεφτείτε πολλούς συναρπαστικούς τρόπους για να κάνετε κάθε νέα διαφημιστική καμπάνια μάρκετινγκ να ξεχωρίζει από την προηγούμενη, διατηρώντας έτσι φρέσκο ​​αυτόν τον τρόπο προσέγγισης πελατών.

Μιλώντας για ποικίλες ιδέες μάρκετινγκ, μπορείτε να συνδυάσετε εκστρατείες προώθησης μάρκετινγκ με προσπάθειες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για εξαιρετικά αποτελέσματα. Όταν στέλνετε δώρα προώθησης, ζητήστε από τους ακόλουθούς σας να δημοσιεύσουν τα δώρα τους στα δώρα τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν το κάνουν αυτό, θα επεκτείνετε την εμβέλεια της επωνυμίας σας σε χιλιάδες νέους πιθανούς πελάτες (πράγμα που μπορεί γρήγορα να μεταφραστεί σε σημαντική ώθηση στις πωλήσεις σας). Μπορείτε να προσφέρετε εκπτώσεις, δωρεάν είδη και άλλα προνόμια για πελάτες που συμμετέχουν σε αυτήν την προώθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για να αυξήσετε τον αριθμό των πελατών που θα πράγματι ανάρτηση στο διαδίκτυο. Το να είστε έξυπνοι και ευγενικοί κατά τη διάρκεια αυτού του τύπου εκστρατείας είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Μπορείτε να παρέχετε εκπτώσεις εκτός των περιπτώσεων quid pro quo. Σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι είναι πολύ πιο πιθανό να υποστηρίξουν την επιχείρησή σας εάν ξέρουν ότι θα εξοικονομήσουν χρήματα με αυτόν τον τρόπο. Σκεφτείτε τι είδους έκπτωση μπορεί να προσφέρει η εταιρεία σας με ευκολία και, στη συνέχεια, στείλτε δώρα προώθησης που συνοδεύονται από κουπόνια και άλλες πολύτιμες ευκαιρίες έκπτωσης. Αυτό θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε στην επωνυμία σας πελάτες που δεν ήταν στην επιχείρησή σας εδώ και καιρό. Όσο πιο ελκυστικές είναι οι εκπτώσεις που προσφέρετε, τόσο πιο πιθανό είναι να είναι επιτυχής αυτή η δημιουργική προσπάθεια προβολής μάρκετινγκ, επομένως φροντίστε να είστε τολμηροί με τις εκπτώσεις που προσφέρετε στην πελατειακή σας βάση.

Παράλληλα με τη δημιουργία νέων πελατών και ευκαιριών πωλήσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμπάνιες προώθησης μάρκετινγκ διατηρώ ήδη υπάρχοντες και πολύτιμους πελάτες. Εάν έχετε πελάτες που χρησιμοποιούν συχνά τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας για χρόνια, ανταμείψτε τους με ένα δώρο προώθησης που τους δείχνει πόσο ενδιαφέρεστε. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την επιχείρησή τους, αλλά θα σας βοηθήσει να τους εμπνεύσετε να επισκεφτούν τη βιτρίνα σας το συντομότερο δυνατόν.

Ξεκλειδώστε τις πωλήσεις με το Promo Marketing

Με τη σωστή διαφημιστική καμπάνια μάρκετινγκ, μπορείτε εύκολα να ξεκλειδώσετε μια εντελώς νέα λίστα πωλήσεων. Κάθε προωθητικό δώρο που δίνετε έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει έναν ολοκαίνουργιο και πολύ πιστό πελάτη, τελικά.