[3 Signs] Γιατί πρέπει να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες το μάρκετινγκ σας;

Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας, μπορεί να έχετε ή να μην έχετε τους πόρους για να προσλάβετε μια πλήρη ομάδα μάρκετινγκ.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις καταλήγουν να αυτοσχεδιάζουν και να ξοδεύουν χρήματα σε καμπάνιες που καταλήγουν να πέφτουν στο κενό.

Αν δεν είστε μεγάλη εταιρεία με ολοκληρωμένο τμήμα μάρκετινγκ, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχετε την εσωτερική τεχνογνωσία που διαθέτουν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες μάρκετινγκ.

Γι’ αυτό θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τη λήψη κάποιας βοήθειας.

Γιατί να αναθέσουμε το μάρκετινγκ;

Λοιπόν, πώς ξέρετε εάν είναι καιρός να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες το μάρκετινγκ;

1. Το Προσωπικό σας είναι υπολειπόμενο ή καταπονημένο

Εθιμοτυπία επαγγελματικού τηλεφώνου

Πολλές εταιρείες έχουν απροσδόκητα μικρά τμήματα μάρκετινγκ και συχνά πρέπει να κάνουν ταχυδακτυλουργικά πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Και η εξειδίκευση τείνει να είναι πολύ σπάνια. Πρέπει να χειριστούν πράγματα όπως η δημιουργία επώνυμων υλικών, οι διαδικτυακές διαφημίσεις, το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Δεν έχετε την πολυτέλεια να έχετε ένα γρύλο από όλες τις συναλλαγές που χειρίζονται το μάρκετινγκ σας, ειδικά στην εποχή μας. Πράγματα όπως κοινωνική δέσμευσητην κωδικοποίηση, τη διαχείριση και δημιουργία διαφημίσεων στο διαδίκτυο και τις μετρήσεις διαδικτυακού μάρκετινγκ θα πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο από επαγγελματίες.

Η συνεργασία με μια επαγγελματική ομάδα όχι μόνο θα διασφαλίσει ότι δεν πετάτε χρήματα από τα παράθυρα, αλλά θα γνωρίζετε ακριβώς ποια από τις προσπάθειές σας αποδίδει και ποιες πρέπει να εγκαταλείψετε.

2. Είστε νέοι στις διαδικτυακές διαφημίσεις

Toxic Work Culture of Uber

Εάν κάνετε όλο το μάρκετινγκ εντός της εταιρείας ή μόνοι σας, τότε πιθανότατα είτε έχετε ακούσει είτε έχετε ήδη αρχίσει να ασχολείστε με τη ΔΕΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα για τη ΔΕΗ είναι ότι σχεδόν οποιοσδήποτε, ακόμη και με τον πιο μικροσκοπικό προϋπολογισμό, μπορεί να ξεκινήσει.

Ωστόσο, πάρα πολλοί καταλήγουν να αποτυγχάνουν και να απορρίπτουν εντελώς τη ΔΕΗ.

Αλλά θα μπορούσατε να έχετε κάνει κρίσιμα λάθη, όπως στόχευση λάθος λέξεων-κλειδιών, ασυνεπής σελίδα προορισμού ή χρήση αόριστων όρων που εκτείνονται υπερβολικά.

Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να είχατε υπερθεματίσει ορισμένες λέξεις ή να μην είχατε επίγνωση ότι θα μπορούσατε να είχατε καλύτερα αποτελέσματα με στενότερους όρους με λιγότερο ανταγωνισμό.

Εδώ μπαίνουν οι φορείς διαχείρισης της ΔΕΗ. Θα μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία, να εξετάσουν τις καμπάνιες σας και επίσης να εξετάσουν το υλικό σας. Θα μπορούν να προσδιορίσουν τα σημεία πόνου και τι κάνετε στην πραγματικότητα λάθος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιστότοπός σας θα μπορούσε πραγματικά να φταίει και μια μικρή προσαρμογή θα μπορούσε να εκτοξεύσει τα αποτελέσματα της ΔΕΗ σας στα ύψη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να συνεργάζεστε με μια ομάδα ειδικών που θα μπορεί να εξετάζει τον ιστότοπό σας και τις καμπάνιες μάρκετινγκ από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα γραφεία διαχείρισης της ΔΕΗ και πώς να τα βρείτε, μπορείτε ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τις διαφημιστικές καμπάνιες της ΔΕΗ σε σύγκριση με τις διαφημίσεις για έξυπνους εμπόρους μάρκετινγκ.

3. Δεν έχετε κανέναν που να καταλαβαίνει πραγματικά το περιεχόμενο

 

Το μάρκετινγκ περιεχομένου έχει τεράστιες δυνατότητες να αναπτύξει οποιαδήποτε startup ή επιχείρηση.

Η δημιουργία περιεχομένου δεν είναι κάτι που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αφήσετε στους ερασιτέχνες.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το περιεχόμενό σας, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που σχετίζονται με το μάρκετινγκ περιεχομένου.

Εάν θέλετε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό και ομοιόμορφο τόνο φωνής και επωνυμίας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να συνεργαστείτε με επαγγελματίες συγγραφείς.

Ενώ ορισμένες εταιρείες μπορεί να έχουν όλη την τεχνογνωσία στον κόσμο στον τομέα τους, μπορεί να μην έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να τη μεταφράσουν σε λέξεις.

Το περιεχόμενο είναι το παν στις μέρες μας και το να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το περιεχόμενο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε εξουσία στη θέση σας, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και, το πιο σημαντικό, να μειώσετε σημαντικά το κόστος διαφήμισης.

Ένα μόνο κομμάτι περιεχομένου θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει χιλιάδες επισκέπτες στον ιστότοπό σας, επισκέπτες που θα σας βλέπουν πλέον ως πολύτιμο πόρο.