10 επιτυχημένες στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ για τη βιομηχανία τροφίμων

Όλοι αγαπούν τα φαγητά. Αλλά το σημαντικό σημείο είναι να παραμείνετε υγιείς αυτό που καταναλώνετε. Και σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα ανθρώπινης εργασίας, οι άνθρωποι ξεχνούν να ακούσουν το φαγητό που καταναλώνουν.

Επιλέγοντας αυτό το συναίσθημα ως απαίτησή σας, θα σας κάνει να χτυπήσετε τη βιομηχανία τροφίμων όσον αφορά τη χρήση μιας κατάλληλης στρατηγικής.

Ο πραγματικός λόγος είναι να πηδήξουμε στη βιομηχανία τροφίμων είναι η ώρα. Οι υπάλληλοι της τεχνολογίας και οι μαθητευόμενοι μαθητές δεν είχαν τον κατάλληλο χρόνο να χρησιμοποιήσουν για το φαγητό τους.

Χρησιμοποιώντας τον χρονικό περιορισμό τους, είναι εύκολο να τους στοχεύσετε. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια κατάλληλη πλατφόρμα που επιτρέπει τρεις μορφές πυλών, όπως εξέταση, παρότρυνση για δράση και μετατροπή.

επιχείρηση τροφίμων εστιατορίου

Όταν η επιχείρησή σας εργάζεται σε αυτές τις πύλες, τότε είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια στρατηγική.

1. Δημιουργήστε έναν διαδραστικό ιστότοπο

Πριν παρουσιάσετε τη βιομηχανία τροφίμων σας, φροντίστε να έχετε έναν καταπληκτικό ιστότοπο. Ο ιστότοπος θα βοηθήσει στην αλληλεπίδραση με αρκετούς πελάτες αντί να προσφέρει παραδοσιακές αφίσες.

Ξεκινήστε από τις απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων σας, όπως το στυλ φαγητού που προσφέρετε, οι πελάτες, η τοποθεσία που εργάζεστε, στοιχεία επικοινωνίας όπως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κινητά κ.λπ.

Συμπεριλαμβάνοντας τα χαρακτηριστικά σας, η επόμενη διαδικασία είναι να εργαστείτε στη δομή του σχεδιασμού. Όσο σχεδιάζετε τον ιστότοπο λαμβάνοντας υπόψη την ψυχολογική κίνηση. η ανταπόκριση από τους πελάτες σας θα είναι υψηλή.

Επομένως, φροντίστε να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό με προσιτό τρόπο. Προσθέστε κοινωνικές πλατφόρμες στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε ο επισκέπτης σας να μπορεί να συνδεθεί σε αυτόν.

Εάν διαχειρίζεστε ένα εστιατόριο, σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά για το εστιατόριό σας με όλες τις προηγμένες λειτουργίες.

2. Αυξήστε την κυκλοφορία μέσω κοινωνικών πλατφορμών

στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα καλύτερα μέρη που έχετε δει για την εμπορία της βιομηχανίας τροφίμων είναι το Twitter, το Instagram και το Facebook. Κάθε πλατφόρμα έχει τη μοναδική της γεύση του κοινού.

Για παράδειγμα, το κοινό του Twitter θα λατρέψει να υποστηρίξει σχολιάζοντας hashtags και το σημαντικό μέρος είναι ότι τις περισσότερες φορές οι χρήστες τείνουν να ενδιαφέρονται να μάθουν τι μιλάει ο κόσμος.

Ως εκ τούτου, η χρήση μιας κατάλληλης στρατηγικής μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση μιας υγιούς μετατροπής.

Στο Facebook, μπορείτε εύκολα να στοχεύσετε το κοινό χρησιμοποιώντας τα insights του Facebook. Δείχνει τη διαφοροποίηση του κοινού με βάση το φύλο, την ηλικία, το επάγγελμα κ.λπ. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα σας στο στοχευμένο κοινό.

Χρησιμοποιήστε το Facebook ως την κύρια πλατφόρμα σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα.

Μπορείτε επίσης να έχετε προωθητικές διαφημίσεις, ιστορίες, κ.λπ. Βοηθά στην υψηλότερη συμμετοχή.

Στο Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες, την τεχνολογία AR για να δημιουργήσετε ευαισθητοποίηση. Και με τη διατήρηση ενός σωστού προφίλ με το κοινό σας, μπορείτε να ενισχύσετε την προσέγγιση χρηστών εύκολα.

Το Instagram παρέχει διάφορες επιλογές όσον αφορά το μάρκετινγκ, όπως φίλτρα, τοποθεσία κ.λπ. Ο χειρισμός αυτών των λειτουργιών θα αυξήσει το επίπεδο αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Instagram για επαγγελματικούς λόγους.

3. Προσέγγιση Bloggers

Χρησιμοποιήστε το μάρκετινγκ θυγατρικών, όπως ζητώντας από ιστολόγια να διαφημίσουν το φαγητό σας με όρους διαφήμισης ή μορφής κειμένου.

Μπορείτε να ζητήσετε ορισμένους κορυφαίους ιστότοπους που σχετίζονται με την υγεία για την προώθηση της επιχείρησής σας, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να εισέρχονται στον ιστότοπό σας εύκολα και με σιγουριά.

Αυξάνει επίσης τη φήμη και τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας. Αλλά για να είστε πιο συνειδητοί, μην μπείτε στον ιστότοπο που προωθείται χωρίς κατηγορίες.

Έτσι, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη επικοινωνία, μπορείτε εύκολα να λάβετε υπόψη το μέρος.

4. Μπορείτε να φιλοξενήσετε μια εκδήλωση στο Facebook

Η φιλοξενία μιας εκδήλωσης στο Facebook θα σας βοηθήσει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από πολλά από το κοινό που δεν σχετίζονται με τις ομάδες σας.

Μπορεί εύκολα να μοιραστεί αλλά και να γίνει αντιληπτό. Έτσι, επενδύοντας χρόνο για να αποκτήσετε σχεδιασμό σχετικά με την αλληλεπίδραση μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση μιας υγιούς συνομιλίας.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος αλληλεπίδρασής σας είναι πολύ καλύτερος για οπτικοποίηση.

5. Κάντε μια αλληλεπίδραση μέσω Youtube

Πολλοί YouTubers κέρδιζαν ανά κατηγορία τροφίμων. Καθώς τους αρέσει να ταξιδεύουν και να απολαμβάνουν, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού θα λατρέψει να τα παρακολουθήσει. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας τα ή μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε ένα βιντεολόγιο τροφίμων για να αυξήσετε τη σταθερότητα της επιχείρησής σας.

Οι food vlogger αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Έτσι, χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη στρατηγική, μπορείτε να κάνετε χρήση των επισκεπτών που θα φέρετε από όλο τον κόσμο.

Φροντίστε, όμως, να υιοθετήσετε έναν κατάλληλο επικοινωνιακό, ώστε να μπορεί να στοχεύσει την επιχείρησή σας τροφίμων με κέρδος.

6. Εκτελέστε έναν Διαγωνισμό

Μπορείτε να οργανώσετε έναν διαγωνισμό για να δημιουργήσετε ευαισθητοποίηση και να φέρετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας. Είναι επίσης μια trending τεχνική που χρησιμοποιείται από πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ανακοινώσετε ότι νέοι όσοι έχουν εμφανίσει γραμματόσημα μπορούν να τρώνε τα τρόφιμά τους δωρεάν.

Αυτό μπορεί να φέρει την προσοχή σε πολλά άγνωστα ακροατήρια. Και επίσης δημιουργεί έναν τεράστιο μετασχηματισμό του κλάδου σας.

7. Δημιουργήστε οπτικές ιστορίες

Πολλές κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Instagram, το Facebook είναι πιο δημοφιλείς στη δημιουργία ιστοριών. Επομένως, η χρήση διαδραστικών γραφικών στην επιχείρησή σας σε ιστορίες θα βοηθήσει στην αλληλεπίδραση με πολλά κοινά.

Δημιουργώντας περισσότερο οπτικό περιεχόμενο, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης.

Για να είστε πιο καινοτόμοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AR και διαφορετικά χρώματα για να προσθέσετε στην ανάρτησή σας για να προσελκύσετε ένα υψηλό επίπεδο έλξης από την πλευρά του κοινού.

Μπορείτε επίσης να προσλάβετε εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ για να διαχειριστείτε το προφίλ σας σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

8. Δοκιμάστε το Influencer Marketing

Για να είστε πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με τη χρήση του μάρκετινγκ επιρροής, καθώς πολλοί έμποροι δυσκολεύονταν να το χρησιμοποιήσουν. Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε μερικές δημοφιλείς διασημότητες για να προσθέσετε αναγκαστικά. Καθώς αυτό μπορεί να μειώσει τη φήμη.

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια σωστή στρατηγική, όπως η εικονική προώθηση των επωνυμιών σας όσον αφορά τη δημοσίευση χρήσης διασημοτήτων χωρίς να γνωρίζετε ότι έχει προστεθεί. Πρέπει να είναι μια περιστασιακή φωτογραφία. Ως εκ τούτου, η αλληλεπίδραση με την κατάλληλη φωτογραφία θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας επωνυμίας.

9. Προωθήστε σε εποχικές ή φεστιβάλ διαφημίσεις

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις προώθησης βάσει τοποθεσίας και να δημιουργήσετε ευαισθητοποίηση. Είναι πολύ διαφορετικό να προσελκύσεις πελάτες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσελκύσεις πελάτες.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε κωδικούς προσφοράς, εκπτώσεις, προσφορές κ.λπ. συγκρίνοντας την προωθητική προσέγγιση του ανταγωνιστή σας.

Ως εκ τούτου, ακολουθώντας μια σωστή μέθοδο στόχευσης του κοινού σας θα συμβάλει στην αύξηση της διοχέτευσης πωλήσεων.

10. Δημιουργήστε ένα προϊόν διατροφής με Infographic

Επιτρέποντας μια σωστή στρατηγική στο μάρκετινγκ περιεχομένου, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ευαισθητοποίηση. Μία από τις δημοφιλείς στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου είναι το μάρκετινγκ Infographic.

Φέρνει πολλή επίγνωση αντί να επικεντρώνεται απλώς στο κείμενο.