Τι χρειάζεται για να αρχίσει να λειτουργεί το SEO;

Τώρα είμαστε έτοιμοι για τη σωστή απάντηση. Η απάντηση? Ολα εξαρτώνται. Απογοητευτικό, έτσι δεν είναι; Αλλά είναι η αλήθεια. Από ποιους παράγοντες εξαρτάται; Εξαρτάται από το πόσο καιρό υπάρχει ο ιστότοπός σας, πόσο εκτεταμένο SEO έχει γίνει προηγουμένως σε αυτούς, πώς είναι σε φόρμα ο ιστότοπος, πόσο περιεχόμενο υπάρχει, το προφίλ του συνδέσμου του, καθώς και από πολλούς άλλους παράγοντες. Αν και μπορεί να ανήκουν στον ίδιο κλάδο ή να ανταγωνίζονται για τους πελάτες των άλλων ιστότοπων, δεν υπάρχει τρόπος να ξεκινήσετε από το ίδιο μέρος. Το παρακάτω σενάριο είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να φαίνονται οι προσπάθειές σας στο SEO και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

  1. Σχεδιασμός, έρευνα και ανακάλυψη. Εάν μπορείτε να κάνετε γρήγορα έρευνα και να ανακαλύψετε, θα μπορούσαν να γίνουν τεχνικές αλλαγές στον ιστότοπό σας εντός των πρώτων 30 ημερών. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να ολοκληρωθεί η φάση έρευνας και ανακάλυψης.
  1. Εκτελέστε τεχνικές εργασίες SEO. Ορισμένοι ιστότοποι μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε πλήρη επισκευή, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Είναι δυνατό να κάνετε άλλες δραστηριότητες SEO ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η γενική επισκευή, όπως η δημιουργία του περιεχομένου και η βελτίωση του προφίλ συνδέσμου σας. Παρόλο που βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση “SEO”, εξακολουθεί να μην έχει κανένα αποτέλεσμα. Επειδή οι αλλαγές θα αρχίσουν να έχουν αντίκτυπο μόλις ολοκληρωθούν, δεν θα έχουν καμία επίδραση στον ιστότοπό σας.
  1. Ξεκινήστε με τη δημιουργία περιεχομένου. Ιστολόγιο, συχνές ερωτήσεις, λευκές βίβλοι, άρθρα, προϊόντα και seo Company Gold Coast πληροφορίες κ.λπ. Θα ήταν ιδανικό να ξεκινήσετε αυτή τη δουλειά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατηγικής και τον προγραμματισμό. Οι προϋπολογισμοί μερικές φορές περιορίζουν αυτό που μπορεί να συμβεί ταυτόχρονα, επομένως πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί μια τεχνική αναθεώρηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές στην κατάταξη μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτές οι κατατάξεις θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε δυνητικούς πελάτες ή πωλήσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένετε να συμβούν ακόμα.
  1. Συνεχής παραγωγή περιεχομένου, τεχνική βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας και δημιουργία ενός υγιούς προφίλ συνδέσμων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει καθαρισμό χαμηλής ποιότητας. Θα μπορούσε να αναμένεται μια αξιοσημείωτη άνοδος στην επισκεψιμότητα, τις ταξινομήσεις ή τη δημιουργία δυνητικών πελατών μέχρι αυτόν τον μήνα. Δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο αυτό που θα έπρεπε να έχετε δει 12 μήνες πριν από τις προσπάθειες SEO σας. Ωστόσο, θα δείξει ότι το SEO εξακολουθεί να λειτουργεί.
  1. Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα ή ακόμα και νωρίτερα, μπορεί να έχετε ενσωματώσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη στρατηγική σας για να ενισχύσετε το περιεχόμενό σας καθώς και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυνητικούς πελάτες και ένα υγιές προφίλ συνδέσμου. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε τη δημιουργία περιεχομένου καθώς και να εμπλακείτε στην προβολή δημοσίων σχέσεων και την προβολή των μέσων ενημέρωσης. Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να λαμβάνει περισσότερη επισκεψιμότητα από το SEO μέχρι τώρα και οι δυνητικοί πελάτες σας θα πρέπει να αυξάνονται.
  1. Εάν η επισκεψιμότητά σας είναι πάνω από 5.000 ανά μήνα αυτή τη στιγμή, ίσως να θέλετε να εξετάσετε τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής. Αυτό θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τη μετατροπή της επισκεψιμότητας σε δυνητικούς πελάτες και πωλήσεις. Αυτό το σημείο μπορεί να δει τις δραστηριότητές σας να επικεντρώνονται στη δημιουργία περιεχομένου ή στην προώθηση αυτού του περιεχομένου. Μπορεί επίσης να συμμετέχετε σε πιο δημιουργικές δραστηριότητες. Αυτές οι δραστηριότητες θα διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της εταιρείας σας και τον ιστότοπο που διαθέτετε.

Πολλές εταιρείες SEO θα πουν στους πελάτες τους ότι χρειάζονται περίπου 4 έως 6 μήνες για να αρχίσουν να βλέπουν αποτελέσματα. Συνήθως είναι αλήθεια. Αλλά, αυτό είναι όταν βλέπετε αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα SEO βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Τα αποτελέσματα 6 μηνών θα πρέπει να είναι σημαντικά μικρότερα από αυτά που λαμβάνετε στους 12 μήνες. Κάποια αποτελέσματα θα αρχίσουν να πέφτουν κάποια στιγμή. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι είναι πιο σημαντικό να τα διατηρήσετε παρά να τα μεγαλώσετε.