Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε υπηρεσία φιλοξενίας VPS

Χρησιμοποιείτε κοινόχρηστη φιλοξενία εδώ και αρκετό καιρό επειδή η μικρή επιχείρησή σας ήταν στο αρχικό στάδιο και χρειαζόσασταν λιγότερο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και μνήμη RAM. Επιπλέον, δεν περιμένατε μεγάλη επισκεψιμότητα, επομένως το χαμηλό κόστος εισόδου ήταν πολύ καλύτερο για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας. Τώρα ο ιστότοπός σας αναπτύσσεται και θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα φιλοξενίας εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS).

Για παράδειγμα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) στη Σιγκαπούρη προτιμούν ως επί το πλείστον VPS όταν θέλουν να χειριστούν μια απότομη αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό τους. Ομοίως, προτιμούν οι προγραμματιστές ιστού, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου και οι webmasters VPS Σιγκαπούρη φιλοξενία μέσω αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστή, γιατί το VPS λειτουργεί σαν ανεξάρτητος διακομιστής. Ωστόσο, είναι ένας εικονικός χώρος μέσα σε έναν διακομιστή.

Με τη φιλοξενία VPS, μοιράζεστε τον διακομιστή και τους πόρους με άλλους χρήστες του ιστότοπου, αλλά έχετε έναν ιδιωτικό χώρο και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το λειτουργικό σύστημα και να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές σας. Σε αντίθεση με την κοινή φιλοξενία, έχετε τους πόρους που θέλετε για τον ιστότοπό σας. Ορισμένες από τις εταιρείες φιλοξενίας της Σιγκαπούρης προσφέρουν σχέδια φιλοξενίας VPS σε διαφορετικά επίπεδα διαχείρισης διακομιστών, όπως πακέτα Αυτοδιαχείρισης, Διαχειριζόμενα και Πλήρως διαχειριζόμενα.

Με το Self-Managed plan, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας λειτουργικό σύστημα, ενώ με Managed και Fully-Managed προγράμματα, ο πάροχος υπηρεσιών θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις πτυχές λογισμικού και υλικού του διακομιστή με cPanel και πίνακα ελέγχου WHM.

Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του σωστού παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας VPS.

1. Πλήρως επεκτάσιμο

Με τη φιλοξενία VPS στη Σιγκαπούρη, μπορείτε να προσαρμοστείτε στην άμπωτη και τη ροή της επιχείρησής σας. Εάν η εκκίνηση σας αναπτύσσεται ή η μικρή επιχείρησή σας είναι πιθανό να επεκταθεί, τότε χρειάζεστε περισσότερους πόρους, πλήρη απομόνωση δεδομένων, υψηλή χρήση μεταφοράς δεδομένων και υπηρεσίες web υψηλής ταχύτητας. Η φιλοξενία VPS μπορεί να σας βοηθήσει εδώ ξεκινώντας όσο πιο μικρή μπορείτε και επεκτείνοντας όταν η επιχείρησή σας μεγαλώνει. Λόγω της επεκτασιμότητας του, οι περισσότερες ΜΜΕ στη Σιγκαπούρη προτιμούν τη φιλοξενία VPS.

Μπορείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει ευελιξία στο πρόγραμμα, επιτρέποντάς σας να το αναβαθμίσετε με περισσότερο χώρο αποθήκευσης, ισχύ, ταχύτητα και μεταφορά δεδομένων ή να υποβαθμίσετε τους πόρους, εάν η επιχείρησή σας έχει μια χαλαρή σεζόν.

2. Αξιόπιστος χρόνος λειτουργίας

Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου θα κοστίσει στην εταιρεία σας χάνοντας πωλήσεις και κέρδη. Η φιλοξενία VPS σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον διακομιστή και τους πόρους μέσα στο εικονικό περιβάλλον. Μπορεί να διαχειριστεί την απότομη αύξηση της επισκεψιμότητας όταν ένας ιστότοπος μεγαλώνει, χωρίς να επηρεάζει τον χρόνο φόρτωσης. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί κανονικά και εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε για ταχύτερο χρόνο φόρτωσης χωρίς να ενοχλείτε τους γείτονές σας, μπορείτε να το κάνετε με τη φιλοξενία VPS.

Όταν λαμβάνετε υπόψη τον ταχύτερο χρόνο φόρτωσης, τον οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης ως ένα από τα κριτήρια για την κατάταξη του ιστότοπου, η φιλοξενία VPS είναι καλύτερη με την ευελιξία να αναβαθμίζονται οι πόροι για μεγαλύτερη απόδοση και μεγαλύτερες ταχύτητες.

3. Προσαρμόστε τον διακομιστή

Μπορείτε να προσαρμόσετε ολόκληρο το υπολογιστικό σας περιβάλλον κάτω από τη φιλοξενία VPS εγκαθιστώντας τις εφαρμογές σας και φιλοξενώντας τομείς. Μπορείτε να επιλέξετε το προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα στο πλαίσιο του αυτοδιαχειριζόμενου προγράμματος ή να επιλέξετε το διαχειριζόμενο με πλήρη έλεγχο των τομέων, ιστότοπων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Πλήρης έλεγχος του χώρου διακομιστή

Με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα φιλοξενίας VPS, μπορείτε να καλέσετε τις λήψεις. Σας δίνει πρόσβαση root, ανεξάρτητα από το αν διαχειρίζεστε μόνοι σας τον διακομιστή ή ζητάτε από τον πάροχο φιλοξενίας να το κάνει για εσάς. Το VPS σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τους πόρους εκτελώντας το λειτουργικό σύστημα που προτιμάτε, δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας και εγκαθιστώντας ή ενημερώνοντας οποιοδήποτε λογισμικό. Σε αντίθεση με αυτό στην κοινόχρηστη φιλοξενία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιβράδυνση του ιστότοπού σας ή για άλλα ζητήματα.

5. Υψηλή ασφάλεια

Ο ιστότοπός σας απολαμβάνει προηγμένη ασφάλεια στο εικονικό περιβάλλον. Δεδομένου ότι η φιλοξενία VPS προσφέρει πρόσβαση root, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι πόροι σας είναι ασφαλείς.