Τι να αναζητήσετε σε μια εφαρμογή διεθνούς μεταφοράς χρημάτων

Μπορεί να έχετε έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εργαστείτε, αλλά εξακολουθείτε να έχετε οικογένεια σε άλλη χώρα. Η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε χρήματα πίσω σε αυτά τα μέλη της οικογένειας – γρήγορα. Μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τον υπολογιστή σας .. ή ακόμα και το smartphone σας. Ναί. Υπάρχουν εφαρμογές εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό.

Πώς όμως βρίσκεις το καλύτερο; Όταν κυνηγάς το καλύτερο εφαρμογή για διεθνείς μεταφορές χρημάτωνπρέπει να λάβετε υπόψη πολλά πράγματα πριν πάρετε μια τελική απόφαση.

Πόσο εύκολο είναι να ρυθμίσετε;

Θέλετε να πάρετε ένα εφαρμογή όπου η όλη διαδικασία είναι εύκολο να ακολουθηθεί και να κατανοηθεί. Κάνοντας αυτό δεν θα πρέπει να αισθάνεστε ότι πρέπει να είστε μηχανικός υπολογιστών για να κάνετε τα πάντα. Μπορείτε να καταλάβετε τι να κάνετε τη στιγμή που ανοίγετε την εφαρμογή; Δείτε τι λένε οι άνθρωποι σχετικά με την εμπειρία τους στη δημιουργία του λογαριασμού τους στην εφαρμογή.

Ποια είναι τα ποσοστά μεταφοράς;

Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά επίπεδα ιδιότητας μέλους. Μπορεί να υπάρχουν δωρεάν λογαριασμοί, αλλά μπορείτε να δείτε όρια στο ποσό των χρημάτων που μπορείτε να στείλετε ή να πρέπει να πληρώσετε υψηλότερο επιτόκιο μεταφοράς από αυτό που θα κάνατε εάν είχατε μηνιαία συνδρομή. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να χάσετε περισσότερα χρήματα λόγω υψηλότερων χρεώσεων μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα αποστέλλονται λιγότερα χρήματα στο εξωτερικό. Προσπαθήστε να βρείτε την εφαρμογή που έχει τον χαμηλότερο ρυθμό μεταφοράς.

Υπάρχουν όρια μεταβίβασης;

Αυτό μπορεί να εξαρτάται από τον τύπο των χρημάτων που στέλνετε στην εφαρμογή. Εξαρτάται επίσης από πού στέλνετε τα χρήματα. Εάν το στέλνετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνήθως δεν υπάρχει όριο, με εξαίρεση αρκετούς διαφορετικούς τύπους νομισμάτων. Η εφαρμογή θα πρέπει να καθιστά σαφές ποιοι είναι οι περιορισμοί προτού στείλετε καθόλου χρήματα.

Χρειάζεται να στείλετε ένα ελάχιστο ποσό για να μεταφερθεί το έμβασμα σε αυτόν στον οποίο στέλνετε τα χρήματα; Εάν θέλετε να στείλετε χαμηλότερο ποσό, βρείτε μια εφαρμογή που δεν έχει όριο μεταφοράς.

Τι είδους υποστήριξη λαμβάνετε;

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπου τα άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτήν θα παρέχουν υποστήριξη εάν κάτι πάει στραβά. Θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλύσουν προβλήματα όπως Σφάλματα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, είτε πρόκειται για προσωπικό λογαριασμό είτε για επαγγελματικό. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ότι θα μπορέσετε να πάρετε πίσω τα χαμένα χρήματα και να μην μείνετε αιχμάλωτοι. Δείτε τι λένε άλλοι χρήστες σχετικά με αυτό όταν διαβάζετε κριτικές σχετικά με την εφαρμογή.

Πόσο καλά σχεδιασμένη είναι η εφαρμογή;

Τώρα εξετάζουμε περισσότερα σχετικά με το τι προτιμάτε. Η εφαρμογή έχει ευχάριστο σχεδιασμό; Μπορείτε να δείτε εύκολα τα γράμματα και τους αριθμούς; Ξέρετε τι κάνουν τα διάφορα κουμπιά και είναι εύκολο να πηγαίνετε από οθόνη σε οθόνη χωρίς να κάνετε κανένα λάθος; Δείτε επίσης τι λένε οι άνθρωποι για αυτό – μπορεί να κάνει τον χρόνο σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή πολύ πιο ευχάριστο.

Μπορεί να αισθάνεστε πολύ, αλλά αν απλώς καθίσετε και αφιερώσετε λίγο χρόνο κοιτάζοντας αυτά ανασκοπήσεις και κάνεις έρευνα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη απόφαση σχετικά με το ποια εφαρμογή θα λειτουργούσε για εσάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε με ασφάλεια χρήματα εκεί που χρειάζεστε.

Η εφαρμογή Ria μπορεί να σας βοηθήσει με όλα αυτά τα πράγματα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας εύκολα και γρήγορα και λαμβάνετε εξαιρετικές τιμές. Υπάρχει επίσης υποστήριξη πελατών που μπορεί να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τη χρήση της.