Τι είναι οι Managed IT Services και τα οφέλη τους σε πραγματικό χρόνο

Τι είναι οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Πληροφορικής

Δυστυχώς, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εσφαλμένα υποθέτουν ότι η πλατφόρμα και το σύστημά τους πληροφορικής είναι πολύ ενημερωμένα και μπορούν να χειριστούν σχεδόν οτιδήποτε προκύψει. Το αντίθετο ισχύει στην πραγματικότητα, επειδή η τεχνολογία αλλάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση και αν δεν στέλνετε το προσωπικό σας σε τακτική εκπαίδευση, τότε είναι πιθανό το σύστημά σας να τεθεί σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Όπως όλα στη ζωή, αν δεν αφιερώσετε χρήματα και χρόνο σε αυτό, δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και αυτό ισχύει και για την τεχνολογία των πληροφοριών σας. Όσο περισσότερα επενδύετε σε αυτό, τόσο καλύτερα θα προσφέρει για εσάς, την επιχείρησή σας και τους υπαλλήλους σας. Οι υπάλληλοί σας είναι το καλύτερο πλεονέκτημά σας και, επομένως, πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να τους κρατάτε πάντα χαρούμενους και, επομένως, η διασφάλιση ότι διαθέτουν τα σωστά εργαλεία πληροφορικής είναι ένας τρόπος για να διατηρήσετε τα κίνητρά τους υψηλά.

Είναι δίκαιο να πούμε ότι ο πυρήνας της επιχείρησής σας είναι η τεχνολογία πληροφοριών που έχετε στη διάθεσή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επικεντρώνετε όλες τις προσπάθειές σας προσπαθώντας να το φροντίσετε και να αφήσετε την επιχείρησή σας να υποφέρει στα κέρδη και στους πελάτες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικό, προσιτό διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής έτσι ώστε όλη η ευθύνη να αφαιρεθεί από εσάς και να πάει σε αυτούς. Αυτό σας αφήνει ελεύθερο να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα και επιτρέπει στον εξωτερικό πάροχο υπηρεσιών σας να κάνει το ίδιο. Πρέπει πραγματικά να επενδύσετε σε διαχειριζόμενες υπηρεσίες πληροφορικής για να μπορέσετε να απολαύσετε τα ακόλουθα οφέλη.

Λιγότερος χρόνος διακοπής λειτουργίας

Ο χρόνος διακοπής λειτουργίας πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία, διότι κάθε φορά που το σύστημά σας πέφτει εκτός λειτουργίας, δεν μπορείτε να παρέχετε υπηρεσίες ή προϊόντα σε πελάτες και μπορεί να πέσουν με τα πόδια και το πορτοφόλι τους και να επιλέξουν έναν προμηθευτή που χειριζόταν πολύ καλύτερα το IT τους δομές. Όταν εργάζεστε μαζί με έναν διαχειριζόμενο πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής, μπορείτε να επωφεληθείτε από πολύ ταχύτερους χρόνους απόκρισης και έτσι στην απίθανη περίπτωση που τα συστήματά σας καταρρεύσουν, επιχειρηματικές δομές πληροφορικής θα επανέλθει ξανά σε ελάχιστο χρόνο.

Έχετε περισσότερο τον έλεγχο

Θα λάβετε συμβουλές από τον διαχειριζόμενο πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής σχετικά με το βασικό λογισμικό και το υλικό που μπορεί να χρειαστείτε, καθώς και το σωστό είδος ασφάλειας. Θα σας παράσχουν τις πληροφορίες και στη συνέχεια εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν θα το κάνετε ή όχι χρηματοδοτήσετε την επιχείρησή σας ή όχι. Αυτό επαναφέρει τον έλεγχο και τα χέρια σας και μπορείτε επίσης να αποφασίσετε και για τις δαπάνες σας. Αυτοί οι εξωτερικοί πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να σας πουν ακριβώς πόσα θα πληρώνετε κάθε μήνα και αυτό σας επιτρέπει να κάνετε τον σωστό προϋπολογισμό όταν πρόκειται να αφήσετε στην άκρη χρήματα για να πληρώσετε για την υπηρεσία.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε εδώ είναι ότι μόλις υπογράψετε στη διακεκομμένη γραμμή για τις υπηρεσίες, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανθρώπων με τεράστια εξειδίκευση που έχουν περάσει από όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και έχουν πολλές δεκαετίες εμπειρίας πισω τους.