Τα 6 χειρότερα λάθη επωνυμίας που πρέπει να αποφύγετε

Τα 6 χειρότερα λάθη επωνυμίας που πρέπει να αποφύγετε

Πολλές επιχειρήσεις προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα επενδύοντας στο ψηφιακό μάρκετινγκ και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε! Αν και δεν τα καταφέρνουν όλοι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτές οι επιχειρήσεις δεν τα πάνε καλά στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Μερικοί από τους λόγους μπορεί να είναι ότι δεν γνωρίζετε αρκετά, δεν χρησιμοποιείτε τα σωστά εργαλεία και έχετε μια καλή στρατηγική για να συμβαδίζετε με τον γρήγορο κόσμο.

Αυτή είναι μια λίστα με εταιρεία ανάπτυξης επωνυμίας σχετικά με τα έξι κορυφαία λάθη επωνυμίας που πρέπει να αποφύγετε. Φροντίστε να τα εφαρμόσετε στις καμπάνιες μάρκετινγκ και τις στρατηγικές σας.

1. Καμία κοινωνική απόδειξη

Το πρώτο λάθος στο branding της επιχείρησης είναι ότι δεν υπάρχει κοινωνική απόδειξη. Η χρήση κοινωνικής απόδειξης είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης και είναι πολύ σημαντική η χρήση της. Ενισχύει τις πωλήσεις, βελτιώνει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και προσελκύει κόσμο.


Μερικές από τις κύριες κοινωνικές αποδείξεις είναι:

 • Κριτικές Google
 • Μαρτυρίες
 • Βραβεία και διακρίσεις
 • Αξιοσημείωτα επιτεύγματα
 • Συνεντεύξεις που έγιναν από άλλους
 • δελτίο τύπου
 • Δέσμευση / συνεργασία με συγγενή επιχείρηση

Μοιάζει με καύχημα. Ναι είναι. Και πρέπει να το κάνετε για να προηγηθείτε στον ανταγωνισμό. Δεν υπάρχει κανένα κακό σε αυτό. Πρέπει να χτίσετε τη διασφάλιση και την εμπιστοσύνη των πελατών. Η εμφάνιση παραδειγμάτων ευχαριστημένων πελατών μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην επωνυμία σας, κάτι που θα οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις και δημιουργία εσόδων.

2. Κοινό

Το δεύτερο λάθος στο branding των επιχειρήσεων είναι το κοινό. Πρέπει να ξέρετε ποιο είναι το κοινό σας. Εάν δεν ξέρετε ποιο είναι το κοινό σας, δεν θα μπορείτε να φτιάξετε μια επωνυμία που θα του αρέσει. Επιπλέον, το να γνωρίζετε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας είναι σημαντικό για τη δημιουργία μιας καμπάνιας που θα είναι συγκεκριμένη για αυτήν την ομάδα και δεν θα κατανέμει πολύ τις προσπάθειές σας.

Για να κατανοήσετε το κοινό σας, θα χρειαστεί να ερευνήσετε και να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε για τα άτομα που θα μπορούσαν να αγοράσουν από εσάς. Πρέπει να τα διαχωρίσετε σε ηλικιακή ομάδα και να κάνετε ένα εστιασμένο και στοχευμένο μάρκετινγκ για να τους προσελκύσετε με την επωνυμία σας. Η καμπάνια Facebook και Instagram (Facegram) σάς δίνει τη δυνατότητα να στοχεύσετε κοινό ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα και τα ενδιαφέροντα. Αξιοποιήστε αυτά τα εργαλεία για καλύτερη προσέγγιση χρηστών και τέλειο ROI (Return On Investment).

3. Αποφυγή των social media

Το επόμενο λάθος στο branding της επιχείρησης είναι να αποφύγετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον σημερινό κόσμο, δεν μπορείς να μείνεις μακριά από τα social media. Δεν είναι μόνο για προσωπική σας χρήση. Είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να χτίσετε σχέσεις με πελάτες και άτομα που μπορεί να γίνουν πελάτες. Στην εποχή μας, Στρατηγικές μάρκετινγκ στο Instagram είναι η καλύτερη μεταξύ άλλων διαθέσιμων επιλογών. Κάντε μια πρακτική να κάνετε τακτικές ενημερώσεις, να μοιράζεστε περιεχόμενο που αξίζει τη γνώση, ελκυστικά δημιουργικά στα διάφορα χειριστήρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η διαφήμιση, η εξυπηρέτηση πελατών και το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι απλώς τρόποι χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα. Ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο είναι να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας, να προσεγγίζετε περισσότερα άτομα και να συνομιλείτε με άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για τον κλάδο σας. Όλα αυτά είναι καλοί τρόποι για να κάνετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λειτουργούν για εσάς και όλα λειτουργούν καλά.

4. Μάρκετινγκ περιεχομένου

Το κακό μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη επωνυμίας που πρέπει να αποφύγετε. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες δεν καταλαβαίνουν εδώ τη γκάμα αυτής της στρατηγικής. Χρησιμοποιήστε το μάρκετινγκ περιεχομένου για να ξεκινήσετε να χτίζετε την επωνυμία σας. Είναι η τέχνη της «αόρατης πώλησης» ή μπορείτε να πείτε «soft selling». Δεν προσπαθείτε απευθείας να πουλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Δίνεις πληροφορίες για το πώς λύνεις ένα πρόβλημα δίνοντάς του μια συναισθηματική πινελιά. Ένα τέτοιο περιεχόμενο γίνεται viral και βοηθά στην τοποθέτηση της επωνυμίας στην αγορά.

Μια υπηρεσία γραφής όπως το Pick, The Writer, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να γράψετε το περιεχόμενό σας. Εάν οι συγγραφείς σας δεν ξέρουν για τι θέλετε να γράψουν εκτός από το να γράφουν για το θέμα, θα δείτε γρήγορα ότι τα άρθρα, οι αναρτήσεις ιστολογίου και οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν μια συνεπή φωνή και στυλ εσείς χωριστά. Πρέπει να επενδύσετε στη σύνταξη άρθρων ιστολογίου και να τα ψήσετε με τις κατάλληλες λευκές πρακτικές SEO. Αυτό θα δώσει μεγάλη επιχειρηματική ώθηση μακροπρόθεσμα.

στρατηγικές δημιουργίας επωνυμίας

5. Προσπάθεια αποφυγής του ανταγωνισμού

Η μελέτη ανταγωνισμού από ομοτίμους είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να συμπεριλάβετε στις στρατηγικές μάρκετινγκ και στον προγραμματιστή σας. Πρέπει να τους προσέξετε για να καταλάβετε τι κάνουν. Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα σας δώσουν όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα κανονικά βασικά. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο ιστολόγιό τους για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας.

Πολλές επιχειρήσεις λανθασμένα δεν δίνουν προσοχή στους ανταγωνιστές τους όταν χρησιμοποιούν ψηφιακό μάρκετινγκ. Για εμάς, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι έχουν κάνει και πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα από αυτούς. Μάθετε τι κάνει το brand σας μοναδικό και βάλτε το στον ιστότοπό σας. Περιγράψτε τι σας κάνει να διαφέρετε από άλλες επωνυμίες στον ιστότοπό σας. Το Facebook σάς παρέχει επίσης ενσωματωμένο εργαλείο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα δημιουργικά της μάρκας του ανταγωνισμού σας και τις περιγραφές κειμένου των καμπανιών τους μέσω Βιβλιοθήκη διαφημίσεων Facebook.

6. Ασυνέπεια

Όσον αφορά την ύπαρξη διαφορετικών τύπων περιεχομένου, η ασυνέπεια μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη στρατηγική επωνυμίας σας, κυρίως με κακό τρόπο. Η εικόνα της επωνυμίας έχει να κάνει με το να δώσεις στην επωνυμία σου μια προσωπικότητα που θα την κάνει κάτι περισσότερο από μια επιχείρηση που προσπαθεί να πάρει χρήματα από τους πελάτες της. Αυτό θα το κάνει κάτι περισσότερο από μια απλή επιχείρηση.

Πρέπει να φτιάξετε ένα σωστό ημερολόγιο μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να το τηρήσετε αυστηρά. Πρέπει να συνδυάσετε σωστά τα ακόλουθα πράγματα για να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών και τον αριθμό των ακολούθων.

 • Εορταστικά δημιουργικά
 • Δημιουργικά κοινωνικής αιτίας
 • Καρούλια προώθησης του προϊόντος σας / στατικές εικόνες
 • Τακτικά προγράμματα προώθησης για την αύξηση της ανάκλησης της επωνυμίας και της διατήρησης των πελατών
 • Σύντομα βίντεο σε διάφορα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης

Μπορείτε επίσης να κάνετε WhatsApp blast και μάρκετινγκ μέσω email σε κανονικό επίπεδο, σύμφωνα με το είδος της υπηρεσίας σας. Χρειάζεται να χτυπάτε συνεχώς το κοινό σας με οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους για να παραμείνετε μπροστά στον ανταγωνισμό ομοτίμων.

Εάν το επιχειρηματικό είδος και ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπουν, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε διαφημίσεις μάρκετινγκ BTL και OOH. Τέτοιες στρατηγικές μάρκετινγκ εκτός σύνδεσης περιλαμβάνουν καταφύγιο και πανό λεωφορείου, περίπτερο με στύλο, φυλλάδιο / φυλλάδιο, εισαγωγή εφημερίδας και πολλά άλλα.