Τα κλειδιά για τη δημιουργία οργανικών αναρτήσεων κοινωνικής δικτύωσης που αξίζει να μοιράζεστε

Θέλετε να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας ή να προσελκύσετε νέους υποψήφιους πελάτες ή πελάτες; Η χρήση κοινωνικών καναλιών όπως το LinkedIn, το Facebook και το Twitter για οργανικές αναρτήσεις θα πρέπει να αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής σας. Ορισμένοι έμποροι είναι δύσπιστοι σχετικά με την αξία της οργανικής ανάρτησης και για καλό λόγο – αυτοί οι χώροι είναι τόσο κορεσμένοι που η εμβέλεια είναι περιορισμένη και μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να δει κανείς τον αντίκτυπο.

Και ενώ αυτό είναι σίγουρα μια έγκυρη ανησυχία, εάν έχετε κουβάδες περιεχομένου στη διάθεσή σας και μάθετε να γράφετε αναρτήσεις αποτελεσματικά, τα οργανικά κοινωνικά δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να προσθέσετε στο μείγμα μάρκετινγκ σας. Και μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ και να συμπληρώσετε κανάλια επί πληρωμή. Σε αυτό το άρθρο, μοιραζόμαστε τις κορυφαίες συμβουλές μας για τη δημιουργία οργανικών αναρτήσεων που SLAP.

Ανακύκλωση, Ανακύκλωση, Ανακύκλωση

Για να κάνετε την οργανική ανάρτηση να αξίζει τον χρόνο σας και να κλιμακωθεί, πρέπει να ενισχύσετε το περιεχόμενο, τις προσφορές ή τα στηρίγματα μάρκετινγκ που έχετε ήδη. Όχι ξεκινώντας από τον πίνακα σχεδίασης. Η ομάδα SEO σας έχει δημιουργήσει ένα νέο ποιοτικό ιστολόγιο που σχετίζεται με το κοινό σας; Έχει δημιουργήσει η ομάδα κοινωνικής σας επί πληρωμή ένα ηλεκτρονικό βιβλίο σε βάθος που περιμένει να αξιοποιηθεί; Έχετε ένα βίντεο ευαισθητοποίησης που χρησιμοποιείται στον ιστότοπό σας; Όλα αυτά είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια κομψή, εντυπωσιακή οργανική ανάρτηση. Χρησιμοποιήστε αυτό ως σημείο εκκίνησης για να διακλαδώσετε και ως σύνδεσμο για να οδηγείτε επίσης.

Κάντε το Post-Short and Sweet

Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα μάρκετινγκ, το σύντομο, γλυκό και απλό είναι τα δομικά στοιχεία κάθε καλής οργανικής κοινωνικής θέσης. Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι θέλετε να φωνάξετε και ποια είναι η έκκλησή σας για δράση, να είστε σκόπιμοι με τα λόγια σας και βεβαιωθείτε ότι η γλώσσα σας το μεταδίδει αυτό με τον πιο συνοπτικό δυνατό τρόπο. Δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για σύγχυση, μόνο μια ξεκάθαρη πορεία προς τα εμπρός για τον αναγνώστη.

Inject Personality & Charisma

Προκειμένου να κάνετε οργανικές αναρτήσεις που ξεχωρίζουν στις ροές ειδήσεων του υποψήφιου πελάτη σας, πρέπει να φροντίσετε να προσθέσετε κάποια προσωπικότητα (μην το παίρνετε στα σοβαρά!) Η προσωπικότητα της επωνυμίας σας πρέπει να είναι συνεπής και συναρπαστική. Με εκατομμύρια αναρτήσεις εκεί έξω, είναι μόνο αυτή που περιέχει κάτι μοναδικό και πιασάρικο που σταματά μια σπείρα κύλισης.

Προσθέστε κάποια αξία

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προσφέρεται κάτι αξιόλογο και ότι αυτή η αξία κοινοποιείται ξεκάθαρα στον υποψήφιο πελάτη. Εάν πρόκειται για ένα επερχόμενο διαδικτυακό σεμινάριο που προωθείτε, βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε τουλάχιστον έναν λόγο για τον οποίο αξίζει να το αποκλείσουν στο ημερολόγιό τους. Αν φαίνεται ότι απλώς προσπαθείτε να γεμίσετε χώρο στο προφίλ της επιχείρησής σας – οι χρήστες θα το δουν κατευθείαν και σίγουρα δεν θα σας εμπιστευτούν.

Και ορίστε! 4 εύκολες και αποτελεσματικές συμβουλές για τη δημιουργία οργανικών αναρτήσεων κοινωνικής δικτύωσης που είναι σκόπιμες και σας επιτρέπουν πραγματικά να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ. Βάλτε τα σε δράση και δεν υπάρχει περίπτωση να αμφισβητήσετε τον αντίκτυπο των οργανικών κοινωνικών προσπαθειών σας.