Τέσσερα πράγματα που πιθανότατα δεν γνωρίζατε για την υπηρεσία αποστολής επισκεπτών

Η δημοσίευση επισκέπτη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση και να δημιουργήσετε συνδέσμους. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε μια εκστρατεία ανάρτησης επισκεπτών, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα. Πρώτον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε την προβολή σας. Πάντα παρακολουθείτε δύο φορές και προσπαθήστε να προσεγγίσετε διαφορετικά άτομα στην εταιρεία.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χτίσετε την ευαισθητοποίηση

Η ανάρτηση επισκεπτών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσεγγίσετε νέο κοινό και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Αυτή η μέθοδος είναι επωφελής τόσο για την επωνυμία όσο και για τον εκδότη. Βοηθά στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στους δύο ιστότοπους και μπορεί επίσης να παράγει backlinks. Αυτά τα backlinks βοηθούν τον ιστότοπο και την επωνυμία να επιτύχουν υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Το πρώτο βήμα στην ανάρτηση επισκέπτη είναι να καθορίσετε τους στόχους σας. Μπορεί να σχετίζονται με επιχειρήσεις ή ιστότοπους, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προγραμματίσετε για να τα πετύχετε. Μόλις καθορίσετε τους στόχους σας, μπορείτε να αρχίσετε να προτείνετε ιδέες ανάρτησης επισκεπτών. Το κλειδί για μια επιτυχημένη δημοσίευση επισκέπτη είναι η δομή του περιεχομένου με τους στόχους του συντάκτη.

Όταν γράφετε για ένα blog, προσπαθήστε να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αρχή τομέα του ιστότοπου για τον οποίο αναρτάτε επισκέπτης θα καθορίσει εάν η ανάρτησή σας θα λάβει καλή επισκεψιμότητα και υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει σχετικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς συνδέσμους. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας από την ανάρτηση επισκέπτη ή ένα άρθρο από άλλο ιστότοπο που παρέχει έναν πολύτιμο πόρο. Επίσης, να ακολουθείτε πάντα τους κανόνες του ιδιοκτήτη του ιστότοπου. Για παράδειγμα, ορισμένοι ιδιοκτήτες ιστολογίου επιτρέπουν μόνο συνδέσμους στην ενότητα βιογραφικού του συγγραφέα.

Χτίζει εμπιστοσύνη

Οι ευκαιρίες ανάρτησης επισκεπτών είναι διαθέσιμες σε πολλούς ιστότοπους. Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του ιστότοπου για τον οποίο σας ενδιαφέρει να δημοσιεύσετε επισκέπτη. Μια εξαιρετική πλατφόρμα για αυτό είναι το LinkedIn. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα διαδικτυακό εργαλείο που ονομάζεται Norbert, το οποίο βρίσκει διευθύνσεις email δωρεάν.

Ανεξάρτητα από τον ιστότοπο στον οποίο δημοσιεύετε, βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά που στοχεύουν το κοινό σας. Χωρίς αυτές τις λέξεις, η ανάρτησή σας δεν θα εμφανίζεται σε μια αναζήτηση Google. Επίσης, τα μεγάλα ιστολόγια δεν θα προβάλλουν την επικεφαλίδα σας εάν η επικεφαλίδα σας δεν περιέχει αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Πριν γράψετε μια δημοσίευση επισκέπτη, ερευνήστε το θέμα διεξοδικά. Είναι εύκολο να γράψετε μια ανάρτηση για το ίδιο θέμα με κάποιον άλλο, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Δημιουργεί συνδέσμους

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα υπηρεσία ταχυδρομείου επισκεπτών, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα. Πρώτα απ ‘όλα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ιστότοπους με σχετικό κοινό. Στη συνέχεια, ελέγξτε τους ιστότοπους των ανταγωνιστών σας και προσδιορίστε εάν έχουν αγοράσει backlinks. Αν ναι, αναφέρετέ τα στην Google, η οποία μπορεί να προσθέσει αξία στην καμπάνια σας.

Η ανάρτηση επισκεπτών εξακολουθεί να είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να κερδίσετε συνδέσμους και επισκεψιμότητα. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, το 76% των συντακτών σχεδιάζει να δημοσιεύει μία έως δέκα αναρτήσεις επισκεπτών εβδομαδιαίως έως το 2021. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τις αναρτήσεις επισκεπτών. Για παράδειγμα, πολλοί συντάκτες μαστίζονται από κενά email και ασαφή θέματα. Εξάλλου, οι συντάκτες κάνουν πολλή δουλειά και δεν θέλουν να ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να ανακαλύψουν κρυπτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποξενώνει το υπάρχον κοινό

Η ανάρτηση επισκέπτη είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καλύψετε τα κενά περιεχομένου για τον ιστότοπό σας, αλλά μπορεί επίσης να αποξενώσει το υπάρχον κοινό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι δεν θα αποξενώσετε το κοινό σας είναι να σχεδιάσετε και να γράψετε πρώτα το περιεχόμενό σας. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε με λεπτό περιεχόμενο που το κοινό σας δεν θα βρει πολύτιμο.

Μια επιτυχημένη παρουσίαση επισκεπτών θα δώσει στον συντάκτη μια εντύπωση της ποιότητάς σας και της προσοχής σας στη λεπτομέρεια. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες και τη διαδικασία υποβολής όσο το δυνατόν πιο πιστά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα προσεγγίσετε τα σωστά άτομα και θα δημοσιεύσετε την ανάρτηση επισκέπτη στον ιστότοπό τους. Μπορεί επίσης να θέλετε να επενδύσετε σε εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις καμπάνιες σας. Αυτό θα αυξήσει την επιτυχία των εκστρατειών προβολής σας και θα τις κάνει πιο αποτελεσματικές. Ωστόσο, εάν τρέχετε ένα μεγάλο εκστρατεία προβολήςμπορεί να μην έχετε το χρόνο να γράψετε κάθε email από την αρχή.