Σημάδια ότι πρέπει να αναβαθμίσετε το σύστημα ταυτότητας γραφείου σας

Δεδομένου του σημερινού ασταθούς κλίματος ασφάλειας και των ανταγωνιστικών επιχειρηματικών συνθηκών, όλοι οι χώροι εργασίας πρέπει να αναβαθμίσουν το σύστημα ταυτότητας γραφείου τους για να παραμείνουν ασφαλείς από απειλές για την ασφάλεια. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι υπάλληλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τη βελτίωση της ασφάλειας στο γραφείο και τη μείωση του κινδύνου παραβίασης δεδομένων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντικά ζητήματα, όπως κλοπή ταυτότητας, οικονομικές απώλειες και ζημιά στην εικόνα της επωνυμίας.

Το πρώτο βήμα για τη μείωση των κινδύνων ασφαλείας είναι η εφαρμογή ενός ισχυρού συστήματος ταυτότητας. Εάν διαθέτετε ήδη σύστημα κάρτας ασφαλείας, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε προειδοποιητικές πινακίδες που υποδεικνύουν ότι το σύστημα χρειάζεται αναβάθμιση.

Πρόσφατη παραβίαση ασφαλείας

Εάν η εγκατάστασή σας αντιμετώπισε πρόσφατα παραβίαση της ασφάλειας, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε, να αναθεωρήσετε και να αναβαθμίσετε το υπάρχον πρόγραμμά σας. Εάν δεν λάβετε μέτρα αμέσως, μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της εταιρείας σας και να αντιμετωπίσετε μελλοντικά προβλήματα. Ακόμα κι αν η παραβίαση έχει μικρό έως καθόλου αντίκτυπο, μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι το σύστημα ασφαλείας σας είναι αδύναμο και απαιτεί αναβάθμιση.

Εκτός από το σύστημα της ταυτότητας του γραφείου σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να αναβαθμίσετε τα τρέχοντα πρωτόκολλα, διαδικασίες, εξοπλισμό και προμήθειες. Μια παραβίαση δεδομένων μπορεί να συμβεί στο γραφείο και στο διαδίκτυο, επομένως είναι απαραίτητο να είστε προετοιμασμένοι για τη μέγιστη ασφάλεια.

Έλλειψη καινοτόμων χαρακτηριστικών

Καθώς τα άτομα που είναι υπεύθυνα για παραβιάσεις δεδομένων γίνονται πιο δημιουργικά με την προσέγγισή τους, νέα ζητήματα ασφάλειας μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Επομένως, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα μέτρα ασφαλείας σας και να εισάγετε καινοτομίες στο σύστημά σας για τον μετριασμό ή την εξάλειψη των κινδύνων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Προϊόντα Ασφαλείας Avon για την ενσωμάτωση προηγμένων λειτουργιών που καθιστούν δύσκολη την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων ατόμων σε περιοχές με ιδιωτικά δεδομένα ή την αντιγραφή των καρτών.

Χάρη στην τεχνολογία, μπορείτε να ενσωματώσετε πολλά μοναδικά στοιχεία σε κάρτες ταυτότητας γραφείου σήμερα που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, κείμενα, ολογραφικά αποτυπώματα και υδατογραφήματα για την επωνυμία της κάρτας της εταιρείας σας και την πρόκληση για άλλους να αντιγράψουν.

Αλλαγή Επιτελών

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρο το σύστημα της ταυτότητάς σας όταν προσλαμβάνετε περιστασιακά ένα ή δύο μέλη του προσωπικού. Ωστόσο, εάν έχετε εγκαταλείψει πολλά μέλη του προσωπικού και έχετε προσλάβει αντικαταστάτες σε διάστημα μερικών ετών, είναι απαραίτητο να ενημερώσετε το σύστημα της ταυτότητάς σας για να αποτρέψετε την πρόσβαση παλιών υπαλλήλων στο κτίριο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δημιουργώντας ένα νέο σύνολο δελτίων ταυτότητας με μαγνητικές λωρίδες και έξυπνα τσιπ και προσδιορίζοντας εάν η εταιρεία εκτύπωσης ταυτοτήτων έχει την επιλογή να απενεργοποιήσει τις αχρησιμοποίητες κάρτες που ανήκουν σε παλιούς υπαλλήλους. Αυτή η δυνατότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να διασφαλίσετε ότι μόνο τα τρέχοντα μέλη του προσωπικού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο κτήριο σας, μειώνοντας τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων.

Συχνές αντικαταστάσεις ταυτότητας

Εάν βρίσκεστε να τοποθετείτε συχνά ταυτότητες, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κάρτα σας δεν είναι ανθεκτικά. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αντικαταστήσετε τις τρέχουσες κάρτες σας με πλαστικές κάρτες για πιο στιβαρά και μακροχρόνια αναγνωριστικά. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν προηγμένη τεχνολογία όπως μαγνητικές λωρίδες και έξυπνα τσιπ, τα οποία σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα των ταυτοτήτων σας για μέγιστη ασφάλεια.

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σχετικά με τους κινδύνους ασφαλείας στο γραφείο. Έχετε το νου σας για τα προειδοποιητικά σημάδια που αναφέρονται παραπάνω και αναβαθμίστε αμέσως το σύστημα ταυτότητας του γραφείου σας εάν είναι απαραίτητο.