Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο πάροχο εταιρικών υπηρεσιών για την επιχείρησή σας: 7 παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη

Η διαχείριση ενός πλήρους οργανισμού, στην ουσία, είναι μια δύσκολη και κουραστική εργασία.

Δηλαδή, σκέψου το λίγο. Εσείς, ως ιδιοκτήτης/διευθυντής της εταιρείας, πρέπει να εργαστείτε στο τμήμα μάρκετινγκ, να παρακολουθείτε τη διοίκηση κ.λπ. Τώρα, εκτός από αυτά, αν πρέπει να φροντίσεις και το back office, πώς θα κάνεις ένα διάλειμμα;

Γι’ αυτό, σχεδόν κάθε ΜΜΕ και ΜΜΕ τείνουν να αναζητούν βοήθεια σε αυτό το θέμα από κάποιον σαν παρόχου εταιρικών υπηρεσιών.

Επιτρέψτε μου να σας πω πώς λειτουργούν.

Εταιρικός πάροχος υπηρεσιών – Πώς λειτουργούν;

Ένας εταιρικός πάροχος υπηρεσιών εστιάζει κυρίως στη φροντίδα των διοικητικών πτυχών της εταιρείας σας. Ωστόσο, εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να τους ζητήσετε να προσφέρουν υποστήριξη back-office και να παρέχουν την τεχνογνωσία τους στο θέμα της εταιρικής σύστασης.

Εκτός από αυτά, μπορεί επίσης να είναι ικανοί σε:

 • Που εργάζονται για Διαχείριση και Εγγραφή ΦΠΑ.
 • Φροντίζοντας το Προμήθεια των αξιωματικών (συμπεριλαμβανομένων των διευθυντών, των εγγεγραμμένων αντιπροσώπων, του γραμματέα της εταιρείας και των εξουσιοδοτημένων μετόχων).
 • Παρακολουθώντας το Λογιστική και Λογιστική τμήμα.
 • Συμμετοχή Καταστατική Διοίκησηκαι τα λοιπά.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με έναν εταιρικό πάροχο υπηρεσιών είναι ότι είναι αρκετά έμπειροι σχεδόν σε κάθε κλάδο. Ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από το ποια είναι η βασική σας απαίτηση, μπορείτε σίγουρα να τους εμπιστευτείτε όλη σας. Σίγουρα θα παραδώσουν όπως αναμένεται.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε έναν εταιρικό πάροχο υπηρεσιών;

Ως ιδιοκτήτης της επιχείρησής σας, μπορεί να νιώθετε την επιθυμία να «το κάνετε μόνοι» όλη την ώρα. Και η προσπάθεια να προχωρήσουμε είναι σίγουρα ένα σημάδι ενός δυνητικά επιτυχημένου ηγέτη.

Ωστόσο, εδώ είναι η αλιεία.

Ακόμα κι αν νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα πιέζοντας λίγο, δεν είναι πάντα δυνατό. Άλλωστε και εσύ είσαι άνθρωπος. Και, για να λειτουργήσετε σωστά, θα χρειαστείτε λίγη ξεκούραση.

Λοιπόν, ποιο είναι το νόημα να κουράζεστε όταν μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός εταιρικού παρόχου υπηρεσιών; Ας δούμε πώς μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

Πλεονέκτημα – 1: Εξοικονομήστε χρόνο.

Η εργασία σε διοικητικά καθήκοντα, όπως η ενσωμάτωση του οργανισμού σας ή η συγκέντρωση της απαιτούμενης τεκμηρίωσης, μπορεί να είναι αρκετά βαρετή, μπερδεμένη και περίπλοκη. Επομένως, αντί να ξοδεύετε τον χρόνο σας εδώ, μπορείτε να μεταβιβάσετε το καθήκον σε έναν εταιρικό πάροχο υπηρεσιών.

Και, ενώ αναλαμβάνουν τέτοιες εργασίες, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε κάτι σημαντικό όπως η επόμενη κίνηση μάρκετινγκ. Ακούγεται αρκετά βολικό, σωστά;

Πλεονέκτημα – 2: Απαράμιλλη εμπειρία και εξειδίκευση.

Όταν πρόκειται να φροντίσετε το τμήμα του back-office του οργανισμού σας, το να έχετε τη σωστή εμπειρία θα είναι το κλειδί για εσάς. Διαφορετικά, μπορεί να ανακατέψεις την όλη σκηνή.

Ωστόσο, εάν συνεργάζεστε με έναν εταιρικό πάροχο υπηρεσιών, σίγουρα μπορείτε να φροντίσετε τα πάντα αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, μπορούν:

 • Επίβλεψη των θεμάτων του κανονιστική συμμόρφωση και λογιστική και να τα λύσετε.
 • Παρουσιάστε μια ολοκαίνουργια υποδομή πληροφορικής ή βελτιώστε την υπάρχουσα.
 • Ενισχύστε το επιχειρησιακή διαχείριση αύρα μιας εταιρείας και να παρέχει μια δομή σε αυτήν.

Κάθε μία από αυτές τις εργασίες μπορεί μερικές φορές να προκαλεί σύγχυση. Επομένως, εάν δεν θέλετε να περιπλέκετε τίποτα υπερβολικά, ίσως είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν εταιρικό πάροχο υπηρεσιών.

Πλεονέκτημα – 3: Διαθέτοντας γνώση πολλαπλών δικαιοδοσιών.

Ένας εταιρικός πάροχος υπηρεσιών έχει γενικά μια εξαιρετική λαβή πολυεθνική τμήματα. Έτσι, μπορούν άνετα να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους στο διοικητικό τμήμα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία του οργανισμού σας. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Συνήθως δεν ζητούν κανενός είδους πρόσθετη πληρωμή εάν πρέπει να κάνουν κάτι επιπλέον που σχετίζεται με την εργασία τους. Έτσι, μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα!

Πώς επιλέγετε τον καλύτερο πάροχο εταιρικών υπηρεσιών;

Λοιπόν, είναι αλήθεια ότι η ύπαρξη ενός παρόχου εταιρικών υπηρεσιών πίσω από την πλάτη σας θα είναι πολύ χρήσιμη για τον οργανισμό σας. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε αυτά τα οφέλη μόνο όταν επιλέξετε τον σωστό και κατάλληλο συνεργάτη για τη δουλειά. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Τι να ψάξετε – 1: Η εμπειρία τους στον κλάδο.

Είναι πολύ απλό: Όσο περισσότερη εμπειρία στον κλάδο έχει ο πάροχος υπηρεσιών, τόσο καλύτερα μπορεί να εξυπηρετήσει εσάς και τον οργανισμό σας. Επιπλέον, θα είναι επίσης πιο εύκολο για αυτούς να ανακαλύψουν πού λείπει η εταιρεία σας. Έτσι, μπορούν επίσης να βελτιώσουν την εταιρική σας απόδοση στο σύνολό της.

Τι να αναζητήσετε – 2: Τεχνική τεχνογνωσία.

Ένας εταιρικός πάροχος υπηρεσιών θα μπορεί να λειτουργεί σωστά στο τμήμα back office του οργανισμού σας μόνο όταν έχει άριστες τεχνικές γνώσεις. Έτσι, πριν επιλέξετε κάποιον, φροντίστε να τον ρωτήσετε για την τεχνογνωσία του και να του πείτε να προσφέρει κάποιες αποδείξεις.

Τι να ψάξετε – 3: Το ποσό των χρημάτων που ζητούν.

Λένε, αν θέλεις να πάρεις το καλύτερο, πρέπει να πληρώσεις ανάλογα. Και, αυτό είναι αρκετά αλήθεια ως ένα βαθμό. Ωστόσο, αν είστε αρκετά προσεκτικοί, μπορείτε σίγουρα να βρείτε έναν εξαιρετικό πάροχο χωρίς να ξοδέψετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Η σύγκριση των επιλογών σας μπορεί να σας βοηθήσει εδώ.

Τι να ψάξετε – 4: Τι γίνεται με το δίσκο τους;

Το ιστορικό της εταιρείας πρέπει να είναι άψογο από κάθε άποψη. Πρέπει να έχουν ένα αξιοπρεπές τμήμα σχολίων καταναλωτών, ένα καλά διατηρημένο χαρτοφυλάκιο κ.λπ. Φροντίστε να μάθετε περισσότερα σε αυτό το πλαίσιο ελέγχοντας τον ιστότοπό τους.

Τι να αναζητήσετε – 5: Κατάσταση συμβολαίου.

Συνήθως, ένας πάροχος εταιρικών υπηρεσιών θα συνεργαστεί μαζί σας μέσω ενός συμβολαιακή συμφωνία. Είναι αρκετά ασφαλές και επωφελές και για τα δύο μέρη, τελικά. Ωστόσο, εάν είναι η πρώτη φορά που εργάζεστε μαζί τους, φροντίστε να επιλέξετε ένα λιγότερο μακροχρόνιο συμβόλαιο. Δεν θα θέλατε να κολλήσετε με κάποιον που δεν είναι καθόλου ικανός, σωστά;

Τι να ψάξετε – 6: Τα πιστοποιητικά.

Ένας εταιρικός πάροχος υπηρεσιών πρέπει να έχει μερικές πιστοποιήσεις για να αποδείξει ότι είναι νομίμως νόμιμες. Διαφορετικά, και οι δύο μπορεί να καταλήξετε να εμπλακείτε σε μια δικαστική διαμάχη. Ως εκ τούτου, όταν συμβουλεύεστε μαζί τους, φροντίστε να ζητήσετε πιστοποιητικά όπως το OSHA.

Τι να ψάξετε – 7: Η κουλτούρα της εργασίας.

Εάν θέλετε να εργαστείτε μακροπρόθεσμα με έναν οργανισμό, θα είναι απαραίτητο να ρίξετε μια ματιά και στην εργασιακή κουλτούρα του. Για παράδειγμα, κατά τον έλεγχο του ιστότοπού τους, θα πρέπει να αναζητήσετε τα εξής:

 • Πώς εμπορεύονται τον εαυτό τους;
 • Τι λένε για αυτούς οι προηγούμενοι πελάτες τους;
 • Χρησιμοποιούν τον κατάλληλο εξοπλισμό ή εργαλεία που απαιτούνται για τη δουλειά;
 • Πόσο ενημερώνονται για τον κλάδο τους;

… και ούτω καθεξής. Όσο περισσότερα γνωρίζετε για την κουλτούρα του οργανισμού τους, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να προσαρμοστείτε σε αυτούς.

Εστιάστε περισσότερο στην καταλληλότητα πέρα ​​από την τιμολόγηση

Εάν σκέφτεστε να συνεργαστείτε με κάποιον, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη το συνολικό επίπεδο καταλληλότητας που προσφέρει. Ναι, τα χρήματα θα είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να σκεφτείς. Αλλά, εάν δεν συνεργάζεστε με το σωστό άτομο, μπορεί να λειτουργήσει στο τέλος.