Πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας το Content Marketing;

Το Content Marketing είναι ο επόμενος σωτήρας στην αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Πριν εξετάσουμε τη στρατηγική για την αύξηση των πωλήσεων χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ περιεχομένου, ας δούμε μερικά βασικά.

Τι είναι το Content Marketing;

Είναι ένας τύπος μάρκετινγκ ή επιχειρηματικής πρακτικής όπου δημιουργούμε περιεχόμενο για να προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας και, στη συνέχεια, να τα προωθήσουμε στο κοινό-στόχο μας, ώστε να τους βοηθήσει να αναλάβουν πολύτιμες και κερδοφόρες ενέργειες.

Ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση που εφαρμόζει το μάρκετινγκ περιεχομένου θα δημιουργήσει περισσότερους πελάτες και θα έχει περισσότερα κέρδη. Είναι επίσης μια από τις αποτελεσματικές μεθόδους εισερχόμενου μάρκετινγκ.

Δυνάμεις του μάρκετινγκ περιεχομένου

Χρειάζεστε νομάρχη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Θέμα που εξυψώνει την επιχείρησή σας

Το παραδοσιακό μάρκετινγκ και άλλες προσφορές επί πληρωμή απλώς λένε στους ανθρώπους ότι είστε καταπληκτικοί, αλλά το μάρκετινγκ περιεχομένου θα δείξει στους ανθρώπους ότι είστε πραγματικά έμπειροι και ειδικοί στην επιχειρηματική προσφορά που προσφέρετε.

Έτσι, αυτή η τεχνική σας βοηθά να αποδείξετε ότι είστε ειδικός στον τομέα των υπηρεσιών σας ή στην παροχή προϊόντων με βιολογικές πρακτικές.

Για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας, ακολουθήστε τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου για μικρές επιχειρήσεις.

Δημιουργήστε Περιεχόμενο που αγαπούν οι άνθρωποι

Στον σημερινό κόσμο, ακόμη και πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν πολλά δίκτυα διαφημίσεων όπως το google ad-sense, το ad-choices και πολλά άλλα.

Αυτές οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές για τους ανθρώπους, αλλά με το μάρκετινγκ περιεχομένου, θα δημιουργήσετε περιεχόμενο που πραγματικά αναζητούν οι άνθρωποι και θα το προωθήσετε στο μέρος όπου αναζητούν αυτό το κομμάτι πολύτιμου περιεχομένου.

Ως αποτέλεσμα, το προϊόν σας θα προσελκύσει την προσοχή πολλών κοινού και μεταξύ αυτών, ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι το κοινό-στόχος σας ή οι μελλοντικοί πελάτες σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να αποκτήσετε όλο και περισσότερους συνδρομητές μέσω email, με αποτέλεσμα περισσότεροι άνθρωποι να βρίσκονται στην κορυφή της διοχέτευσης πωλήσεων.

Το μάρκετινγκ περιεχομένου δεν είναι να πουλήσετε αμέσως το προϊόν σας

Καθώς αυτή είναι μια από τις οργανικές μεθόδους μάρκετινγκ, χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων και εμπιστοσύνης με το κοινό-στόχο.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε πρώτα την αυθεντικότητα της επωνυμίας σας, να αυξήσετε την αξία της επωνυμίας σας και την εμπιστοσύνη μεταξύ των πελατών. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι θα αγοράσουν αυτόματα το προϊόν σας.

Κοιτάξτε το μεγάλο Venture τριγύρω. Δεν διαφημίζουν πολύ οι ίδιοι, αλλά το περιεχόμενο δείχνει την εξειδίκευσή τους και την αξία που μπορούν να προσθέσουν σε άλλα εγχειρήματα.

Το μάρκετινγκ δεν είναι νέο και υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτό.

Αυτός ο τύπος μάρκετινγκ υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει εντοπιστεί πρόσφατα.

Το πιο δημοφιλές παράδειγμα θα ήταν το «The Furrow» που εκδόθηκε το 1895 από τον John Deere. Δεν έκανε καμία διαφήμιση, αλλά είχε μεγάλη απήχηση επειδή το περιεχόμενο σε αυτό βοηθούσε τους αγρότες να διαχειρίζονται τα αγροκτήματα τους.

Σήμερα εκδίδεται σε 40 χώρες και σε 20 γλώσσες.

Γιατί το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι σε τάση τα τελευταία χρόνια;

Δεν υπάρχει καμία έκπληξη εάν το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι σε τάση. Υπάρχουν πολλά οφέλη από το μάρκετινγκ περιεχομένου.

Το παραδοσιακό μάρκετινγκ (η διαδικτυακή διαφήμιση είναι όλο και λιγότερο αποτελεσματική όσο περνά ο καιρός) έχει χάσει τη σημασία του λόγω της μικρότερης απόδοσης επένδυσης (ROI).

Λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας, έχουμε προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων που επιτρέπουν σε όλους να αποκλείουν εύκολα τις διαδικτυακές διαφημίσεις.

Οι άνθρωποι είναι πιο απασχολημένοι. το εύρος προσοχής μειώνεται. Το 2000 η μέση διάρκεια προσοχής ήταν 12 δευτερόλεπτα. Το 2013 μειώθηκε στα 8 δευτερόλεπτα. Και σήμερα είναι λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Ως νέα αντίθεση με το διαδικτυακό διαφημιστικό περιεχόμενο, το μάρκετινγκ έχει γίνει μια νέα τακτική για εξαιρετική διαφήμιση από τις ομάδες μάρκετινγκ.

Το εξαιρετικό περιεχόμενο δημιουργεί επίσης μακροχρόνιες σχέσεις με τον πελάτη. Δεν πουλάτε απλώς το προϊόν σας αλλά δημιουργείτε αξιοπιστία.

Εξοικονομεί χρήματα και παρέχει μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI). Περιλαμβάνει 62% χαμηλότερη επένδυση από το εξερχόμενο μάρκετινγκ και 3 φορές περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Ο στόχος του μάρκετινγκ περιεχομένου είναι να δημιουργήσει ενδιαφέρον και ελκυστικό περιεχόμενο που θα λατρέψει το κοινό-στόχο σας και θα προσφέρει αξία/λύση για το πρόβλημά του.

Εάν θέλετε να γίνετε ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ, ελέγξτε το μάρκετινγκ περιεχομένου για ψηφιακό μάρκετινγκ.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ περιεχομένου. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το μάρκετινγκ περιεχομένου, δείξτε το ενδιαφέρον σας κάνοντας like, κοινοποίηση και σχολιασμό. Πολύ σύντομα θα δημοσιεύσω το πλαίσιο του μάρκετινγκ περιεχομένου.