Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των φορητών 3D σαρωτών;

Γνωρίζατε ότι ο πρώτος σαρωτής ήταν εφευρέθηκε το 1957? Ψάχνετε να επενδύσετε σε ένα νέο μοντέλο φορητού σαρωτή 3D; Αν ναι, θα θελήσετε να μάθετε για τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από το να έχετε ένα στο οπλοστάσιό σας.

Δεν είναι απλά παιχνίδια τρισδιάστατων σαρωτών χειρός ή τεχνάσματα. Έχουν απίστευτες δυνατότητες που μπορούν να ανεβάσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο με πολλούς τρόπους. Αυτός ο οδηγός χειρός τρισδιάστατου σαρωτή θα μοιραστεί περισσότερα σχετικά με αυτά τα πλεονεκτήματα, ώστε να αποφασίσετε αν αξίζει την επένδυση για την εταιρεία σας!

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα κορυφαία πλεονεκτήματα των φορητών τρισδιάστατων σαρωτών.

1. Φορητότητα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός φορητού σαρωτή 3D όπως το Ενδοστοματικός σαρωτής Aoralscan 3 είναι πόσο φορητός είναι ο σαρωτής. Μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε χρειαστεί κατά τη σάρωση και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν φορητό σαρωτή εκτός τοποθεσίας, ακόμη και όταν δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα.

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα tablet για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό στο σαρωτή. Η φορητότητά του θα είναι επίσης χρήσιμη όταν χρειάζεται να σαρώσετε αντικείμενα ή πακέτα που είναι πολύ βαριά για να μετακινηθούν ή είναι πραγματικά εύθραυστα και δεν πρέπει να μετακινούνται συχνά.

2. Αυτοτοποθέτηση

Δεν χρειάζεστε επιπλέον εξοπλισμό εντοπισμού θέσης ή πρόσθετο εξοπλισμό παρακολούθησης όταν χρησιμοποιείτε φορητό σαρωτή. Ένας φορητός σαρωτής διαθέτει καινοτόμο τεχνολογία σημείου τοποθέτησης που επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν τον σαρωτή σε όποια γωνία θέλουν να βρίσκεται, χωρίς να επηρεάζεται η ικανότητά του να κάνει τη δουλειά του.

3. Ευκολία χρήσης

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι ένας φορητός σαρωτής 3D είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη. Δεν θα είναι δύσκολο να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας γιατί η εκπαίδευση είναι αρκετά απλή και σύντομη.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι οι υπάλληλοί σας αντιμετωπίζουν μυϊκό πόνο από παρατεταμένη χρήση. Δεδομένου ότι δεν είναι πραγματικά βαρύ, είναι κατάλληλο να το κρατάτε για μεγάλες χρονικές περιόδους.

4. Ρυθμός σάρωσης

Εάν η επιχείρησή σας απαιτεί σάρωση μεγάλου αριθμού αντικειμένων, τότε αυτό το όφελος θα σας φανεί χρήσιμο. Υπάρχουν πολλοί τρισδιάστατοι σαρωτές στην αγορά που έχουν τη δυνατότητα να μετρούν έως και 2 εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο.

Λάβετε υπόψη ότι ανεξάρτητα από τη συσκευή που θα επιλέξετε, ο ρυθμός σάρωσης θα ποικίλλει πάντα ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής σάρωσης, τον αριθμό των γραμμών λέιζερ και τον αλγόριθμο του εξοπλισμού.

5. Εργονομικά Σχέδια

Ένας φορητός σαρωτής 3D επιτρέπει επίσης καλύτερους εργονομικούς σχεδιασμούς επειδή έχει την ικανότητα να αποτυπώνει την ανθρώπινη ανατομία ψηφιακά. Αυτό είναι χρήσιμο για διαφορετικές βιομηχανίες, όπως η θέση του αυτοκινήτου.

Για παράδειγμα, εάν μια εταιρεία οχημάτων θέλει να κατασκευάσει προσαρμοσμένα καθίσματα για αυτοκίνητα, μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν φορητό 3D σαρωτή χειρός για να σαρώσει το εσωτερικό του οχήματος και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει αυτό το ψηφιακό μοντέλο ενώ σχεδιάζει τα προσαρμοσμένα καθίσματα.

Αισθάνεστε σαν επαγγελματίας 3D Scanners Handheld;

Ας ελπίσουμε ότι τώρα που μάθατε τα κορυφαία πλεονεκτήματα των φορητών σαρωτών 3D, μπορείτε να αποφασίσετε με σιγουριά να επενδύσετε σε έναν ή σε λίγους για την επιχείρησή σας.