Πέντε συμβουλές για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το παιχνίδι Ludo

Σας αρέσει να παίζετε επιτραπέζια παιχνίδια; Το Ludo είναι ένα δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι που οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να έχουμε παίξει κατά την παιδική σας ηλικία. Γνωρίζατε ότι τώρα μπορείτε να το παίξετε και διαδικτυακά; Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από τα παιχνίδια που παίζατε στην παιδική σας ηλικία μπορούν πλέον να παιχτούν online. Το μόνο που χρειάζεται παίξτε ludo online είναι να χρησιμοποιήσετε το Λήψη εφαρμογής ludo και εγκαταστήστε το στο smartphone σας.

Μπορείτε να παίξετε ludo online όσο σας βολεύει και ανά πάσα στιγμή ενάντια σε τυχαίους παίκτες ή με την οικογένεια και τους φίλους σας. Όταν παίζεις το παραδοσιακό επιτραπέζιο παιχνίδι ludo απέναντι στους ίδιους παίκτες, έχετε την τάση να κατανοείτε τα χαρακτηριστικά τους και να διαμορφώνετε μια στρατηγική για να κερδίσετε εναντίον τους. Σε αυτήν την ανάρτηση, μοιραζόμαστε συμβουλές και κόλπα για το ludo που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το παιχνίδι στο διαδίκτυο.

5 συμβουλές και κόλπα για να είσαι ανίκητος στο Ludo online

1. Ανοίξτε όλα τα διακριτικά σας

Το πιο σημαντικό κόλπο για να κερδίσετε το παιχνίδι είναι να διασφαλίσετε ότι θα βγάλετε όλα τα μάρκες σας από την αρχική βάση το συντομότερο. Εάν μετακινείτε μόνο ένα ή δύο μάρκες με κάθε ρίψη των ζαριών, παίρνετε περιττούς κινδύνους και δίνετε ευκαιρίες στους αντιπάλους σας να κατακτήσουν τα μάρκες σας.

Ανοίγοντας όλα τα διακριτικά σας, θα έχετε την ευελιξία να μετακινηθείτε στον πίνακα, ειδικά όταν ο αριθμός στα ζάρια είναι χαμηλός και δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα σημαντικό διακριτικό από τον αντίπαλό σας με βάση αυτόν τον αριθμό. Επομένως, φροντίστε να εφαρμόσετε όλα τα διακριτικά σας το συντομότερο.

2. Διαδώστε όλα τα διακριτικά σας στο ταμπλό

Εάν θέλετε να κερδίζετε πάντα το ludo, φροντίστε να διαδώσετε όλα τα διακριτικά σας σε όλο τον πίνακα. Όταν έχετε τακτικά τα κουπόνια σας στο ταμπλό, σας βοηθά να τα μετακινείτε ελεύθερα αν δεν υπάρχει αντίπαλος κοντά. Για παράδειγμα, εάν έχετε δύο μάρκες στο ίδιο μέρος που περιβάλλονται από αντιπάλους, η μετακίνηση ενός μόνο κουπονιού μπορεί να σκοτωθεί αμέσως. Ωστόσο, με αυτή τη στρατηγική, μπορείτε να εμποδίσετε τους αντιπάλους σας να φτάσουν στο σπίτι τους και να κερδίσετε το παιχνίδι.

Για να εξασκηθείτε πριν ξεκινήσετε να παίζετε τουρνουά ή παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε Λήψη εφαρμογής ludo και εγκαταστήστε το παιχνίδι στο smartphone σας.

3. Εφαρμόστε μια στρατηγική επίθεσης

Το να εκπλήσσετε τους αντιπάλους σας με τις επιθετικές σας κινήσεις είναι το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού λούντο στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να κερδίσετε το παιχνίδι, πρέπει να υιοθετήσετε μια επιθετική στρατηγική. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να υπολογίσετε τον κίνδυνο πριν κατακτήσετε τα διακριτικά του αντιπάλου σας.

Η στρατηγική σας θα πρέπει να περιλαμβάνει επιθετικές κινήσεις στον αντίπαλό σας, ακόμα κι αν βάζετε το διακριτικό σας σε κίνδυνο, ειδικά όταν βρίσκεται στο πρώτο ή στο δεύτερο τεταρτημόριο. Εάν το διακριτικό σας είναι το τρίτο ή το τέταρτο τεταρτημόριο, φροντίστε να επιτεθείτε στον αντίπαλό σας μόνο εάν έχετε την ευκαιρία να διαφύγετε σε ασφαλέστερη απόσταση. Η απόσταση ασφαλείας είναι πάντα επτά βήματα μπροστά. Εν ολίγοις, ακολουθήστε τον «Κανόνα των 7» όλη την ώρα. Σύμφωνα με τον κανόνα, ο αντίπαλός σας είναι πιθανό να σκοράρει είτε ένα εξάρι είτε ένα πάντα, μειώνοντας τις πιθανότητες να συλληφθεί το διακριτικό σας.

4. Η υπομονή είναι το κλειδί

Χρειάζεται μεγάλη υπομονή αν θέλετε να κερδίσετε το παιχνίδι. Για παράδειγμα, εάν τα διακριτικά σας βρίσκονται στις ζώνες σε σχήμα αστεριού, οι αντίπαλοί σας δεν μπορούν να τα καταλάβουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν δεν έχετε καλό νούμερο στα ζάρια, θα πρέπει να αφήσετε τα κουπόνια σας στην ασφαλή ζώνη, ειδικά εάν τα μάρκες των αντιπάλων περιβάλλουν τα δικά σας. Αντ ‘αυτού, μετακινήστε τα άλλα διακριτικά σας που μπορεί να κινδυνεύουν ή όχι στην ασφαλή ζώνη. Εν ολίγοις, η υπομονή είναι το κλειδί για να διατηρήσετε τα διακριτικά σας ασφαλή, καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να στείλει το κουπόνι σας πίσω στη βάση και θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

5. Αποκλείστε τα διακριτικά του αντιπάλου σας

Εάν δεν μπορείτε να καταγράψετε τα διακριτικά του αντιπάλου σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να τα αποκλείσετε. Με αυτόν τον τρόπο, ο αντίπαλός σας δεν θα περάσει από το διακριτικό σας ούτε θα τον συλλάβει.

Το κλειδί για να κερδίσετε ένα παιχνίδι είναι να διασφαλίσετε ότι παρακολουθείτε στενά κάθε κουπόνι στο ταμπλό. Τότε θα πρέπει να ενεργήσετε ανάλογα.

Τελικές σκέψεις

Το Ludo παίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ινδία και τώρα μόλις έχει γίνει καλύτερο. Χρησιμοποιώντας τη λήψη της εφαρμογής ludo, μπορείτε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο smartphone σας και να ξεκινήσετε να παίζετε αμέσως. Τούτου λεχθέντος, χρησιμοποιήστε τις παραπάνω πέντε συμβουλές και κόλπα για να είστε πάντα μπροστά από τους αντιπάλους σας και να κερδίζετε το παιχνίδι.