Ο ψηφιακός μετασχηματισμός συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία του στο Web3, παραδοσιακές ανταγωνιστικές γραμμές θαμπώνουν, πρώην αντίπαλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ο Andrew Ellenberg έχει μια αποστολή να ισοπεδώσει τους όρους ανταγωνισμού για την οικονομία των δημιουργών, ώστε ταλαντούχοι συνεισφέροντες να μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να παρέχουν υπηρεσίες που συμπληρώνουν αντί να ανταγωνίζονται.

Δεν εμπορεύεται υπηρεσίες. Εμπορεύεται δολάρια. Ή οποιοδήποτε νόμισμα είναι στη μόδα καθώς επεκτείνει τη δραστηριότητά του σε αναπτυσσόμενες αγορές γύρω από τη Βόρεια Αμερική, το Λονδίνο και την Αυστραλία.

Ο παραγωγός πίσω από το φιλόδοξο Ζώντας Μεγάλη Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα εσωτερικής διακόσμησης αποφάσισε ότι ήταν καιρός να δημιουργήσει μια καλύτερη ποντικοπαγίδα στην επιχείρηση μάρκετινγκ περιεχομένου, έτσι το 2022, άφησε την άνετη θέση του ως στέλεχος πολυμέσων στην Audacy, πρώην Entercom, για να ξεκινήσει το Rise Integrated.

Όταν εκτόξευσε Αρχεία επιχειρηματιών, μια πλατφόρμα podcast και βίντεο για επιχειρηματίες για να μοιραστούν τις ιστορίες προέλευσης της επιχείρησής τους, επεκτάθηκε πέρα ​​από την αρχική του αποστολή να διανείμει πρωτότυπες ιστορίες με ενσωμάτωση επωνυμίας σε μια προνοητική εταιρεία δημιουργίας, παραγωγής και διανομής πολυμέσων.

Αυτό παρείχε τα θεμέλια για τη μετάβασή του στη δημοσιογραφία ως μάρκετινγκ περιεχομένου, το οποίο χρησίμευσε ως η φόρμουλα για τις Υπηρεσίες Δημοσιογραφίας InstaCred, την καινοτόμο ιστορία απόδοσης πληρωμής και την υπηρεσία διανομής podcast.

«Εκτελέσαμε το αρχικό μας όραμα, αλλά έγινε φανερό ότι ξύναμε μόνο την επιφάνεια του δυνατού στην ταχέως εξελισσόμενη επιχείρηση μάρκετινγκ περιεχομένου», είπε η Έλενμπεργκ.

Καθώς παρατηρούσε την εκρηκτική ανάπτυξη του podcasting, ο Ellenberg επέστρεψε στις ρίζες του στο ραδιόφωνο και πρόσθεσε ήχο και, αργότερα, ως επέκταση της διαδικασίας παραγωγής του, βίντεο, στην επεκτεινόμενη σουίτα υπηρεσιών του.

Εκτόξευσε Αρχεία επιχειρηματιών μέσω της μητρικής του εταιρείας, Rise Integrated, η οποία έχει εξελιχθεί σε μια αξιοσέβαστη εταιρεία δημιουργίας και παραγωγής ήχου και βίντεο που διανέμει ελκυστικό περιεχόμενο πολυμέσων μέσω σχετικών ψηφιακών καναλιών.

Συνειδητοποιώντας ότι η κλιμάκωση περιεχομένου βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας θα απαιτούσε μια ισχυρή ψηφιακή υποδομή για την υποστήριξή του, κάλεσε την Gina Sifers, την ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλο της Bella Media Services.

Ρώτησε ποια προσαρμοσμένη στοίβα τεχνολογίας θα χρειαζόταν για να υποστηρίξει έναν ανατρεπτικό νέο παίκτη σε αυτό το τμήμα του χώρου μάρκετινγκ περιεχομένου.

Ο Σάιφερς ρώτησε πόσο χρόνο είχε. είπε η Έλενμπεργκ μια ώρα. Του είπε ότι θα έπαιρνε δέκα φορές περισσότερο. Ένα μήνα αργότερα, η Bella Media Services και η Rise Integrated ξεκίνησαν μια στρατηγική συνεργασία για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης σουίτας υπηρεσιών δημιουργίας, διανομής και διαχείρισης περιεχομένου για το Web3.

Στη συνέχεια, οι δύο εταιρείες κάνουν εισβολή σε ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και βιβλία μη μυθοπλασίας. «Προχωρούμε σε μια απότομη κατακόρυφη γωνία στη δημοσιογραφία ως μάρκετινγκ περιεχομένου σε ένα διαφοροποιημένο μείγμα μορφών πολυμέσων», δήλωσε ο Ellenberg.

Η Sifers, η οποία έχει χειριστεί περισσότερους από 700 πελάτες από τότε που ξεκίνησε την ψηφιακή της αντιπροσωπεία πριν από 10 χρόνια, υπογράμμισε ότι το Web3 και το τσουνάμι μάρκετινγκ περιεχομένου πίσω από αυτό είναι πολύ μεγάλο για οποιαδήποτε εταιρεία να είναι «πλήρης εξυπηρέτηση». Αντίθετα, περιγράφει την έλευση ενός οικοσυστήματος ανεξάρτητων δημιουργών με συμπληρωματικές ειδικότητες που ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τα σημεία πόνου του πελάτη.

«Μπορείτε να πιστώσετε τον χρόνο διακοπής λειτουργίας που επιβλήθηκε από την πανδημία γιατί μας ανάγκασε να σκεφτούμε νέους ορίζοντες για περιεχόμενο στην ψηφιακή αρένα και ειδικά για το πώς βλέπουμε τον ανταγωνισμό», είπε ο Sifers.

Εν τω μεταξύ, η Sifers είπε ότι ο σύμμαχός της στο Rise Integrated έχει εργαστεί σε όλες τις πλευρές του τραπεζιού στα μέσα ενημέρωσης, τη δημοσιογραφία, την ψυχαγωγία και τη διαφήμιση.

«Η στρατηγική μας συνεργασία λειτουργεί επειδή η ομάδα μου επικεντρώνεται στην καινοτομία στη δημοσιογραφία ως μάρκετινγκ περιεχομένου, ενώ η Gina διαχειρίζεται την τεχνολογία SaaS που χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε αποτελέσματα που αλλάζουν το παιχνίδι για τους πελάτες μας», είπε η Ellenberg.

Ο Sifers είπε ότι ο Ellenberg είχε χρόνο να καταλάβει πώς θέλει να είναι η καριέρα του σε 10 χρόνια. «Αυτή είναι η εταιρεία των ονείρων του, που δίνει τη δυνατότητα σε ανεξάρτητους δημιουργούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό για παθιασμένους πελάτες».