Ο πλήρης οδηγός για τη διατήρηση της κατάταξης SEO για μικρές επιχειρήσεις

SEO

Θα είστε σχεδόν αόρατοι χωρίς ισχυρό SEO. Αόρατο σε 99% των πελατώντουλάχιστον.

Αν θέλετε να διατηρήσετε την εταιρεία σας στην κορυφή του βουνού κατάταξης της Google, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ελάτε μαζί μας καθώς περνάμε από έναν γρήγορο οδηγό που θα σας κρατήσει στην κορυφή.

Διατήρηση κατάταξης SEO μέσω Link Building

Όλοι γνωρίζουμε ότι το SEO βελτιώνει την κατάταξη της ιστοσελίδας. Η ιστορία μας λέει ότι οι σύνδεσμοι και τα backlinks ήταν ένας από τους καλύτερους τρόπους ανάπτυξης του SEO μας. Αυτό ίσχυε για τους πρωτοπόρους που ασχολήθηκαν αρχικά με το SEO, και ισχύει ακόμα και σήμερα. Αυτό που δεν είναι τόσο σαφές είναι πώς να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, οποιοσδήποτε παλιός σύνδεσμος θα δημιουργούσε αποτελέσματα για την κατάταξή σας. Στη σύγχρονη εποχή της στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ όμως, η ποιότητα μετράει.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα backlinks. Η λήψη ενός συνδέσμου από ένα δημοφιλές ιστολόγιο αξίζει περισσότερο από δέκα πιο αδύναμους συνδέσμους! Ένα εξαιρετικό μέρος για να αποκτήσετε backlinks όπως αυτό είναι μέσω του ιστολογίου επισκεπτών.

Το δημοφιλές ιστολόγιο ή ιστότοπος ειδήσεων θα συνδέσει μια από τις εσωτερικές σας σελίδες, συνοδευόμενη από κάποιο κείμενο αγκύρωσης. Το κείμενο αγκύρωσης είναι τόσο ζωτικής σημασίας όσο και ο ίδιος ο σύνδεσμος μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ αν σε ενδιαφέρει.

Κάντε την ποιότητα την υψηλότερη προτεραιότητά σας

Το να διατηρήσετε τις υψηλές βαθμολογίες σας στο Google δεν είναι τόσο απλό όσο να κατακλύσετε τη μηχανή αναζήτησης με ατελείωτο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο χρειάζεται στόχευση με ακρίβεια λέιζερ και να είναι καλογραμμένο, με καλή κατανόηση της στρατηγικής SEO.

Μην γράφετε για το SEO σας, αυτό είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Γράψτε για το κοινό σας!

Καθορίστε τον σκοπό του ιστολογίου για την επιχείρησή σας. Συνδυάστε μερικά στοχαστικά άρθρα με μια προηγμένη κατανόηση του SEO και έχετε έναν νικητή. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως, υπάρχουν πολλά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τις πιο πολύτιμες λέξεις-κλειδιά σας.

Θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι θυμάστε να διατηρήσετε την ποιότητα! Κακής ποιότητας μπορεί υλικές ζημιές την κατάταξή σας.

Ενσωματώστε σελίδες φιλικές προς κινητά

Κάθε χρόνο που περνά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο με τα τηλέφωνά τους. Το ποσοστό των ατόμων που θα συναντήσουν τον ιστότοπό σας σε κινητό είναι ήδη υψηλότερο από 50%.

Το να χάσεις τόση κίνηση ισοδυναμεί με έγκλημα! Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, βεβαιωθείτε ότι όλες οι σελίδες σας είναι φιλικές προς κινητά.

Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αν και δεν έχουν τόσο μεγάλη επιρροή όσο άλλα πράγματα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χωρίς αμφιβολία ένα φανταστικό εργαλείο SEO. Όχι με τη συμβατική έννοια, αλλά με τον τρόπο που θα οδηγήσει περισσότερη επισκεψιμότητα στις σελίδες σας.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός SEO για να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που γίνεται καλά μπορεί να κάνει θαύματα για την αυθεντικότητα μιας σελίδας.

Παρακολουθήστε τις νεότερες τεχνικές SEO

Το τελευταίο πράγμα που βοηθά στη διατήρηση της κατάταξης SEO είναι να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες τεχνικές. Αν και πολλές από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες πρακτικές έχουν καθιερωθεί τώρα, ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να εμφανιστεί κάτι νέο.

Παραμένοντας πάνω σε όλες τις πιο πρόσφατες συμβουλές και τεχνικές, θα προσφέρετε στην εταιρεία σας το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Καλύπτουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με το ψηφιακό μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις εδώ στο ιστολόγιο, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε!