Οι μετοχές κάνουν τις μεγαλύτερες κινήσεις μετά το ωράριο: DocuSign, Zscaler και άλλα

Χώρος Εσωτερικού Σχεδιασμού του καταστήματος Restoration Hardware στην περιοχή Meatpacking της Νέας Υόρκης.

Πηγή: RH

Δείτε τις εταιρείες που γίνονται πρωτοσέλιδα μετά από ώρες.

DocuSign — Οι μετοχές αυξήθηκαν περισσότερο από 17% αφού η εταιρεία ηλεκτρονικών συμφωνιών ανέφερε πτώση κερδών και εξέδωσε μια πρόβλεψη εσόδων για το τρίτο τρίμηνο που ήταν πάνω από τις προσδοκίες. Η DocuSign ανέφερε κέρδη 44 σεντς ανά μετοχή με έσοδα 622 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της Refinitiv υπολόγισαν κέρδη 42 σεντς ανά μετοχή με έσοδα 602 εκατομμυρίων δολαρίων.

Zscaler — Η μετοχή έκανε άλμα 10,9% αφού η Zscaler ανέφερε καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η Zscaler κέρδισε 25 σεντς ανά μετοχή, σε βάση μη GAAP, ξεπερνώντας τις συναινετικές εκτιμήσεις για 20 σεντς ανά μετοχή, σύμφωνα με τη Refinitiv. Τα έσοδα ανήλθαν στα 318 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας τις προβλέψεις για 305 εκατομμύρια δολάρια.

RH — Οι μετοχές σημείωσαν άνοδο 1,3% αφού ο έμπορος λιανικής επίπλων πολυτελών κατοικιών ανέφερε κέρδη που ξεπέρασαν τις προσδοκίες για κέρδη και έσοδα. Ωστόσο, η εταιρεία εξέδωσε επίσης μια πιο αδύναμη από την αναμενόμενη προοπτική εσόδων για το τρίτο τρίμηνο, λέγοντας ότι τα υψηλότερα επιτόκια στεγαστικών δανείων θα επιβαρύνουν την αγορά κατοικίας.