Οι απολύσεις της Amazon επεκτείνονται έως το 2023 Από το Reuters

© Reuters. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Τα κουτιά του Amazon φαίνονται στοιβαγμένα για παράδοση στον δήμο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, 29 Ιανουαρίου 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo

(Reuters) – Η Amazon.com Inc (NASDAQ:) δήλωσε την Πέμπτη ότι θα υπάρξουν περισσότερες μειώσεις ρόλων καθώς η ετήσια διαδικασία προγραμματισμού της επεκτείνεται το επόμενο έτος και οι ηγέτες συνεχίζουν να κάνουν προσαρμογές.

«Αυτές οι αποφάσεις θα κοινοποιηθούν σε υπαλλήλους και οργανισμούς που επηρεάζονται στις αρχές του 2023», δήλωσε ο Andy Jassy, ​​ο οποίος έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας το 2021, σε επιστολή προς τους υπαλλήλους της Amazon.

Ο Jassy πρόσθεσε ότι η εταιρεία βρισκόταν στη μέση μιας ετήσιας αναθεώρησης λειτουργικού σχεδιασμού, όπου έπαιρνε αποφάσεις σχετικά με το τι θα έπρεπε να αλλάξει σε κάθε επιχείρησή της.

Η Amazon δεν έχει αποφασίσει ακόμη πόσοι άλλοι ρόλοι θα επηρεαστούν από τη μετακόμιση.

Ο διαδικτυακός λιανοπωλητής απέλυσε ορισμένους υπαλλήλους στην ομάδα συσκευών του την Τετάρτη και ένα άτομο που γνωρίζει το θέμα είπε ότι η εταιρεία εξακολουθεί να στοχεύει περίπου 10.000 περικοπές θέσεων εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος λιανικής και του ανθρώπινου δυναμικού.