Λόγοι για επένδυση σε υπηρεσίες οδοντιατρικού μάρκετινγκ

Εάν είστε οδοντίατρος που δεν έχει εφαρμόσει ποτέ σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ για το οδοντιατρείο σας, είτε επειδή δεν το έχετε ακούσει ποτέ είτε επειδή είναι πολύ επικίνδυνο να το επιχειρήσετε, αφήστε αυτό το άρθρο να το ρίξει λίγο φως.

Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι οδοντιάτροι όπως εσείς έχουν εξαρτηθεί από τη φήμη και τις συστάσεις για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τη βάση πελατών τους για τον πιο σημαντικό χρόνο. Η πίστη στην επωνυμία και οι σταθερά υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές θεραπείες έχουν βοηθήσει στη διατήρηση των σημερινών πελατών και στην αξιοποίηση του μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα και των παραπομπών για τη δημιουργία μιας βιώσιμης και κερδοφόρας οδοντιατρικής πρακτικής.

Κόστους-Αποτελεσματικότητας.

Διατηρώντας τις υπηρεσίες μιας οδοντιατρικής διαφημιστικής επιχείρησης, μπορείτε να αποφύγετε την πρόσληψη ενός εσωτερικού διευθυντή μάρκετινγκ και του προσωπικού του. Το κόστος που σχετίζεται με γενικές και λειτουργικές δαπάνες θα μειωθεί. Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία επένδυση σε κόστος πρόσληψης, ασφάλιση, παροχές εργαζομένων ή χώρο γραφείου.

Η πιθανότητα απώλειας χρημάτων λόγω κακής λήψης αποφάσεων ή ερασιτεχνικού μάρκετινγκ θα μειωθεί. Όταν απασχολείτε μια επιχείρηση οδοντιατρικού μάρκετινγκ για να χειριστεί το μάρκετινγκ σας, θα πληρώσετε μια προκαθορισμένη αμοιβή για μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή διάρκεια.

Ο οργανισμός θα παρέχει επαγγελματικές συμβουλές και γνώσεις και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε απόδοση της επένδυσής σας σε αυτή τη διαδικασία.

Ενισχύστε και αυξήστε την επίγνωση της πρακτικής σας

Η επωνυμία του οδοντιατρείου σας αποτελεί ζωτικό συστατικό της επαγγελματικής σας ταυτότητας ως οδοντιάτρου. είναι ένα από τα πιο κρίσιμα περιουσιακά στοιχεία που θα δημιουργήσετε ως μέρος του συνόλου σας οδοντιατρικό μάρκετινγκ σχέδιο.

Όλα ξεκινούν με ένα διακριτικό και εφευρετικό λογότυπο, τόσο μοναδικό στο είδος σας όσο εσείς.

Το λογότυπό σας είναι συχνά το πρώτο σημείο επαφής για έναν υποψήφιο ασθενή με το ιατρείο σας και πρέπει να δημιουργήσετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Εάν αυτή η πρώτη εντύπωση είναι αντιεπαγγελματική, μη έμπνευση ή μη ελκυστική, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τις ξαναδείτε – ένα απαίσιο κόστος ευκαιρίας που μπορεί να αποφευχθεί λόγω κακής επωνυμίας.

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Καθώς το διαδικτυακό μάρκετινγκ γίνεται πιο διαδεδομένο, οι αντίπαλοί σας το έχουν υιοθετήσει. Οι περισσότεροι εξέχοντες επαγγελματίες έχουν ήδη μια εξαιρετική παρουσία στο διαδίκτυο και οι μικρότερες πρακτικές ακολουθούν γρήγορα το παράδειγμά τους. Εάν δεν το κάνετε, θα σας αποκλείσει από τον διαγωνισμό, καθώς η εκπαίδευσή σας δεν θα εμφανίζεται πουθενά όταν οι πιθανοί ασθενείς κάνουν αναζήτηση στο πρόγραμμα δημιουργίας βίντεο στο Διαδίκτυο. Εάν θέλετε να παραμείνετε ανταγωνιστικοί, η καλύτερη πορεία δράσης είναι να αρχίσετε να επενδύετε σε SEO, πληρώνοντας για διαφημίσεις και καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συντομότερο δυνατό.

Η απόδοση της επένδυσης είναι αρκετά μετρήσιμη.

Με το Google Ads, μπορείτε να δείτε όλα όσα σχετίζονται με ένα κλικ στη διαφήμισή σας – από το αρχικό ερώτημα αναζήτησης του ατόμου μέχρι τις ενέργειές του στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένου του εάν έχει προγραμματίσει ένα ραντεβού ή επικοινώνησε.

Μπορείτε να εξετάσετε ποιες οδοντιατρικές διαφημίσεις είναι αποτελεσματικές και αναποτελεσματικές και να προσδιορίσετε την ακριβή απόδοση της επένδυσής σας.

Παίρνετε περισσότερα από τεχνογνωσία στο μάρκετινγκ.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης μιας εταιρείας μάρκετινγκ είναι το εύρος της διαθέσιμης εμπειρογνωμοσύνης. Θα ανακαλύψετε επαγγελματίες σε κάθε πτυχή του ψηφιακού μάρκετινγκ, από τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης έως τη βελτιστοποίηση μετατροπών. Η συνεργασία με μια ομάδα με τόση τεχνογνωσία σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ξεχωριστές στρατηγικές μάρκετινγκ και να βρείτε μια πιο αποτελεσματική λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε τεχνικές και τεχνολογίες μάρκετινγκ αιχμής χρησιμοποιώντας μια εταιρεία μάρκετινγκ. Με έγκαιρες και κατάλληλες πρωτοβουλίες μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης, μπορείτε να συγχρονίσετε την εμπειρία του ασθενούς από άκρο σε άκρο και να αγγίξετε κάθε βήμα του κύκλου ταξιδιού του ασθενούς.

Δημιουργία διαδικτυακής εμπιστοσύνης και αφοσίωσης

Η δημιουργία μιας αξιόπιστης επωνυμίας για την οδοντιατρική σας επιχείρηση είναι το πιο κρίσιμο βήμα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμη επιτυχία. Μια ισχυρότερη επωνυμία μεταφράζεται σε πιο ουσιαστικά αποτελέσματα μάρκετινγκ, με αποτέλεσμα περισσότερους ασθενείς και εισόδημα για την επιχείρησή σας.

Οι ασθενείς θα έχουν έναν λόγο να σας επιλέξουν από άλλον οδοντίατρο όταν δουν την επωνυμία σας. Ωστόσο, εάν θέλετε οι ασθενείς να σας εμπιστεύονται την υγεία τους σε σχέση με την υγεία κάποιου άλλου, πρέπει πρώτα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Οι διαφημιστικές εταιρείες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κριτική εμπιστοσύνη και να δημιουργήσετε μια πιστή βάση καταναλωτών στην οποία μπορείτε να βασίζεστε για πολλά χρόνια ακόμη.

Ωστόσο, δεν θέλετε να αφιερώσετε όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ για την απόκτηση νέων ασθενών. Ενώ οι νέοι ασθενείς είναι ζωτικής σημασίας, θα πρέπει να δίνεται προσοχή στην υπερβολική εστίαση σε αυτούς. Η αποδοχή νέων ασθενών είναι πιο ακριβή από τη διατήρηση των υπαρχόντων.

Οι μελλοντικοί ασθενείς συχνά δίνουν μεγάλη προσοχή στις απόψεις και τις εμπειρίες υπαρχόντων ή προηγούμενων ασθενών. Αυτό που λέει ένας τρέχων ασθενής για το οδοντιατρείο σας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο εάν ένας υποψήφιος πελάτης θα επιλέξει ή όχι την κλινική σας. Τα ποσοστά μετατροπής για νέους ασθενείς είναι συχνά πολύ υψηλότερα σε πρακτικές που δίνουν προτεραιότητα στην ευχαρίστηση και την αφοσίωση των ασθενών.

Λόγω του υπερ-συνδεδεμένου κόσμου που δημιουργείται από το Διαδίκτυο, οι ασθενείς δίνουν προτεραιότητα σε παράγοντες όπως διαδικτυακές κριτικές, μαρτυρίες ιστότοπου και αξιολογήσεις. Εάν το γραφείο σας συγκεντρώνει ευνοϊκές κριτικές και αξιολογήσεις από τρέχοντες ασθενείς, αυτό μπορεί να συμβάλει στο να αποκτήσει η επωνυμία σας μια σταθερή φήμη στο διαδίκτυο.

συμπέρασμα

Για να επιλέξετε μια εταιρεία μάρκετινγκ που είναι κατάλληλη για την πρακτική σας, πρέπει πρώτα να καθορίσετε τους στόχους και τους στόχους της επιχείρησής σας. Διατηρήστε τον στόχο σας και αναζητήστε μια εταιρεία μάρκετινγκ με εξειδίκευση στην τοπική αγορά σας.