Κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για την καλωδιακή τηλεόραση το 2022

Καλώς ήρθατε στο σύμπαν της ροής HD! Αποχαιρετήστε όλα τα δυσκίνητα κουτιά καλωδίων σας και αποδεχτείτε την καινοτομία όπου όλα είναι πολύ πιο χρήσιμα και οικονομικά για εσάς. Πέρασαν οι εποχές που έπρεπε να αντιμετωπίσετε το υπερβολικό κόστος από μήνα σε μήνα για την απλή καλωδιακή τηλεόραση με την έλευση της ροής. Επιπλέον, υπήρχαν χρεώσεις, έξοδα και διαφορετικές επιπλέον χρεώσεις. Οι προαγωγές ήταν κάπως εκνευριστικές.

Ενώ άρχισαν να εμφανίζονται διαφορετικά στάδια ροής, ήταν μια σημαντική κοινωνική αλλαγή. Η ανάπτυξη κοπής κορδονιού σταδιακά ανέβασε ταχύτητα και πολλά άτομα σε μητροπολιτικούς βιότοπους έκοβαν το καλώδιο για να συμμετάσχουν στον αγώνα ροής. Σε κάθε περίπτωση, σε γεωλογικά απομακρυσμένες περιοχές, οι ταχύτητες του Διαδικτύου είναι γενικά υποτονικές και δεν μπορούν να κάνουν ροή σε HD.

Ο πόλεμος στο stream ή όχι είναι πραγματικός. Κάθε σημαντικός οργανισμός τεχνολογίας σκέφτεται ένα δικό του χαρακτηριστικό σε πραγματικό χρόνο. Σήμερα, ένας αγοραστής έχει αμέτρητες επιλογές στο πλαίσιο του προγράμματος ροής. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να λάβετε τη βοήθεια που σας κάνει να αποφασίσετε μεταξύ Ζωντανής τηλεόρασης και ροής. Σε αυτό το άρθρο, σκεφτήκαμε μια σύνοψη των 5 καλύτερων επιλογών για streaming τηλεόρασης. Μπορείτε να αποκτήσετε οποιοδήποτε από αυτά ή ακόμα και διάφορες υπηρεσίες χωρίς καθυστέρηση. Θα χρειαστείτε internet υψηλής ταχύτητας για αυτό. Και με ποια άλλη εξαιρετική επιλογή υπάρχει μέσω του «Παντάχου» Διαδικτύου Xfinity Wifi. Αυτό θα εγγυηθεί ροή υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από το πόσο απομακρυσμένο είναι το σπίτι σας. Μπορείτε να το αποκτήσετε επικοινωνώντας με το Εξυπηρέτηση πελατών Xfinity και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μία από τις καλύτερες υπηρεσίες στην πόλη. Ας δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αντί της καλωδιακής τηλεόρασης, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε ροή με την καρδιά σας.

Sling TV

Το Sling TV είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μεταδίδετε ζωντανά κανάλια σε ροή τηλεόρασης. Υπάρχει μια μικρή δέσμη καναλιών για περιήγηση με μια θέση για κάθε είδος. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διευθέτησή σας για να καλύψετε τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Οι μηνιαίες χρεώσεις είναι πολύ λογικές. Το κύριο μειονέκτημα της Sling TV είναι ότι μπορεί να χάσετε τα κοντινά σας κανάλια. Στην περίπτωση που μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά, τότε είναι φοβερό. Εκτός από κάθε ένα από τα γνωστά κανάλια, έχετε αρκετό αριθμό καναλιών παιχνιδιών για να λάβετε επιλεκτική δράση του νούμερο ένα αγαπημένου πρωταθλήματος και της ομάδας σας.

Hulu

Το Hulu είναι ένα πολύ γνωστό στάδιο ροής και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Netflix. Το Hulu έχει μια λογική επιλογή παρά τα πάντα και σας προσφέρει μια κολοσσιαία βιβλιοθήκη με επιτυχίες και διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές. Υπάρχουν δύο σχέδια. Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα χωρίς διαφημίσεις, αποκτήστε τη διευθέτηση επιπέδου υπηρεσιών υψηλότερου επιπέδου. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή σε διαφορετικά gadget με αυτό. Μπορείτε να παρατηρήσετε κάθε μία από τις εκπομπές που τρέχουν σε ροή τηλεόρασης και ένα επεισόδιο έρχεται συνήθως στην πλατφόρμα μία ημέρα μετά τη μετάδοσή του. Το Hulu διαθέτει επίσης μια υπηρεσία Live TV που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα διάσημα τηλεοπτικά κανάλια.

Παγώνι

Όπως κάθε άλλος διαφορετικός οργανισμός, το NBC ξεκίνησε μια σκηνή ροής που ονομάζεται Peacock, και όχι σοκαριστικά, μια εναλλακτική στην καλωδιακή τηλεόραση με απίστευτες άλλες επιλογές. Συγκλονιστικά, το βασικό σχέδιο είναι απαλλαγμένο από κάθε κόστος και δεν περιμένει να εισαγάγετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το Peacock σάς επιτρέπει να μεταδώσετε σε ροή όλες τις εξαιρετικές κινηματογραφικές ταινίες από το σύμπαν του Χόλιγουντ. Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που μεταδίδονται σήμερα, αλλά αν θέλετε ένα πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις, τότε θα πρέπει να εγγραφείτε στην πληρωμένη έκδοση και να αποκτήσετε Peacock Premium.

YouTube TV

Αποποίηση ευθυνών! Το YouTube TV είναι δαπανηρό και δεν είναι ιδανικό για όλους. Κοστίζει ισοδύναμο με ένα βασικό πακέτο καλωδίων. Σε κάθε περίπτωση, ευεργετικά, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε με κουτί καλωδίων ή πρόσθετες χρεώσεις ή υπερχρεώσεις που λαμβάνετε με καλώδιο. Η υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση σε 80 κανάλια για ροή. Ένας ιδανικός συνδυασμός ενσωματώνει κάθε ένα από τα σημαντικά κανάλια που θα λαμβάνατε συνήθως στην καλωδιακή τηλεόραση. Επίσης, μπορείτε να αγοράζετε συνεχώς πρόσθετα αντικείμενα για να λαμβάνετε κορυφαίο περιεχόμενο. Το κορυφαίο περιεχόμενο περιλαμβάνει συνήθως το HBO και το Starz. Το YouTube TV είναι μια εξαιρετική απόφαση σε περίπτωση που μπορείτε να πληρώνετε περισσότερα από 60 $ κάθε μήνα για μια υπηρεσία ροής, αλλά δεν θα χάσετε την καλωδιακή τηλεόραση, εκτός αν θέλετε να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση την ίδια στιγμή που προβάλλεται για ειδήσεις και παιχνίδια. Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε ένα σχέδιο δαπανών, δεν σας συνιστούμε να το αποκτήσετε, καθώς η εξαιρετική ροή απαιτεί πολλά περισσότερα από μια ωραία πλατφόρμα, οι συσκευές και τα κουτιά ροής είναι απαραίτητα για μια εξαιρετική εμπειρία.

Netflix

Τέλος, το Netflix είναι για τα άτομα που δεν θέλουν να κολλήσουν στην τηλεόραση. Σε περίπτωση που είστε από τα άτομα που αγαπούν τις τηλεοπτικές εκπομπές, το Netflix είναι το κύριο πράγμα που θέλετε. Το Netflix, σταθερά, εξελίχθηκε για να γίνει ένα από τα κορυφαία στάδια ροής στον πλανήτη όχι μόνο από τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και από τηλεοπτικά ριάλιτι και πολλά άλλα σε αυτό. Διατηρώντας μια τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, το Netflix προσφέρει επίσης μοναδικό περιεχόμενο προγραμματισμού. Από την πλευρά της πτώσης, ωστόσο, το Netflix δεν προσφέρει ζωντανή τηλεόραση.