Εύκολοι τρόποι για να βρείτε οικονομικά για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Ξαφνικά αναπτύσσετε μια αντιπάθεια για την απόχρωση των τοίχων σας από το μπλε. ο νεροχύτης στο μπάνιο σας. ή τον πάγκο στην κουζίνα σας.

Μια κοινή προσέγγιση για να περνάτε την ώρα ενώ είστε συνεργαζόμενοι στο σπίτι είναι η ανακαίνιση σπιτιών. Πέρυσι σημειώθηκε αύξηση στις αναζητήσεις για «ιδέες ανακαίνισης σπιτιού», «κόστος ανακαίνισης σπιτιού» και «ανακαίνιση σπιτιού DIY».

Επιλογή τρόπου πληρωμής πλήρης ανακαίνιση σπιτιού έργο είναι ένα κρίσιμο βήμα. Τα ίδια κεφάλαια που έχετε συγκεντρώσει στο σπίτι σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση μιας ανακαίνισης σπιτιού, αλλά υπάρχουν επίσης μη μετοχικές επιλογές όπως προσωπικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Εδώ είναι εύκολοι τρόποι για να βρείτε χρηματοδότηση για την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε το Ίδρυμα στο σπίτι σας

Η πλειονότητα των ιδιοκτητών σπιτιού έχει ένα σημαντικό μέρος της καθαρής τους αξίας επενδύσει στα σπίτια τους. Και τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση: Σύμφωνα με μια έρευνα, η μέση τιμή πώλησης των υπαρχόντων μονοκατοικιών αυξήθηκε κατά 22,9% στα 357.900 $. Μπορεί να είναι καλή ιδέα να δανειστείτε έναντι του μετοχικού σας κεφαλαίου όταν αυτό εκτινάσσεται στα ύψη. Ακολουθούν μερικές τεχνικές για χρήση:

Αυτά τα εξασφαλισμένα δάνεια σας επιτρέπουν να δανειστείτε ένα εφάπαξ ποσό έναντι της αξίας του σπιτιού σας. έχουν συχνά σταθερά επιτόκια και όρους αποπληρωμής 15 ή 20 ετών. Οι συγκεκριμένοι όροι του δανείου σας θα εξαρτηθούν από το εισόδημά σας, το πιστωτικό σκορ και το ιστορικό πληρωμών του χρέους σας και οι δανειστές συχνά θέλουν τουλάχιστον 15% μετοχικό κεφάλαιο στην ιδιοκτησία σας για να πληρούν τις προϋποθέσεις. Για να αποκτήσετε το καλύτερο σταθερό επιτόκιο, τις προμήθειες και τα κόστη στεγαστικών πόντων, ψωνίστε με μερικούς διαφορετικούς δανειστές που παρέχουν στεγαστικά μετοχικά δάνεια.

Μια αναχρηματοδότηση με εξαργύρωση αποπληρώνει την πρώτη σας υποθήκη, την αντικαθιστά με μια νέα (μεγαλύτερη) και σας δίνει τη διαφορά σε μετρητά. Αυτό είναι διαφορετικό από ένα στεγαστικό μετοχικό δάνειο, το οποίο προσθέτει ένα δεύτερο δάνειο στην αρχική σας υποθήκη. Σε σύγκριση με ένα στεγαστικό μετοχικό δάνειο, θα χρειαστείτε λίγο περισσότερα ίδια κεφάλαια για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, επειδή οι τράπεζες συνήθως σας επιτρέπουν να δανειστείτε μόνο έως και το 80% της αξίας του ακινήτου σας, αφήνοντας 20% ίδια κεφάλαια.

Τα σταθερά επιτόκια για αυτή τη μορφή δανείου είναι συχνά τα χαμηλότερα από όλες τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα ίδια κεφάλαιά σας, επειδή επιστρέφονται πριν από τα δάνεια μετοχών κατοικίας μετά την πτώχευση ή τον αποκλεισμό. Τούτου λεχθέντος, γεγονότα όπως η αξία της περιουσίας σας, ο μισθός σας, η πιστωτική σας βαθμολογία και άλλα κριτήρια θα επηρεάσουν τους όρους του δανείου.

  • Πιστωτικό όριο για μετοχές κατοικιών

Παρόμοια με ένα στεγαστικό μετοχικό δάνειο, ένα HELOC χρειάζεται συνήθως 15% σε ίδια κεφάλαια στο σπίτι για να εγκριθεί. Το HELOC, ωστόσο, είναι μια ανακυκλούμενη πιστωτική γραμμή με σταθερό όριο και μεταβλητό επιτόκιο, σε αντίθεση με ένα δάνειο μετοχικού κεφαλαίου για κατοικία, το οποίο σας δίνει μια εφάπαξ πληρωμή. Παρόμοια με μια πιστωτική κάρτα, η HELOC σάς επιτρέπει να δανειστείτε χρήματα, να τα επιστρέψετε και στη συνέχεια να τα βγάλετε ξανά όποτε θέλετε. Συνδέοντας έναν λογαριασμό όψεως με τα κεφάλαια, το HELOC σας δίνει επίσης μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά την πρόσβαση στα χρήματά σας. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι η ευκολία έχει κόστος, επειδή τα HELOC, όπως και άλλα ανακυκλούμενα δάνεια, μερικές φορές έχουν τα υψηλότερα μεταβλητά επιτόκια.

Κάντε αίτηση για χρηματοδότηση για βελτιώσεις σπιτιού.

Τα κρατικά δάνεια διατίθενται ρητά για βελτιώσεις κατοικίας και η τήρηση των προσόντων για αυτά είναι συνήθως πιο απλή από την υποβολή αίτησης για στεγαστικό δάνειο.