Γιατί οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων;

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο του ψηφιακού μάρκετινγκ – Σωστό. Αλλά αναρωτιέστε ποτέ γιατί; Είτε η κλίμακα της επιχείρησής σας είναι μεγάλη είτε μικρή, όλοι χρειάζονται έναν σωστό σχεδιασμό ιστότοπου για να πετύχετε καλύτερες πωλήσεις και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να απαντήσετε στο «γιατί» πίσω από τη σημασία του σχεδιασμού ιστοσελίδων, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τη σημασία του υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις.

Γιατί είναι σημαντικό το web design;

Έχετε ένα όνομα και η επιχείρησή σας έχει την επωνυμία της, αλλά γιατί ο ιστότοπός σας φαίνεται τόσο απλός; Αν μέχρι τώρα αγνοούσατε το σχέδιο, σταματήστε να το κάνετε τώρα! Στην ηλεκτρονική αγορά, ένας ιστότοπος είναι ένα εργαλείο που κάνει την πρώτη εντύπωση στους πιθανούς πελάτες σας. Επομένως, με μια εξαιρετική σχεδίαση ιστοσελίδων, πρέπει να τραβήξετε το ενδιαφέρον του πιθανού πελάτη σας μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Για αυτόν τον σκοπό, βεβαιωθείτε ότι τα γραφικά και οι εικόνες στον ιστότοπό σας δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να φορτωθούν, βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο παρέχει μια ξεκάθαρη ιδέα και ότι η σχεδίαση ιστού αποκρίνεται.

Με άλλα λόγια-

  • Το περιεχόμενο πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, αλλά όχι jargonic, και πρέπει να μεταφέρει την ιδέα που θέλει να προσφέρει η επιχείρησή σας.
  • Στη συνέχεια, οι καταναλωτές βιάζονται πάντα και μπορεί να μην περιμένουν ούτε 10 δευτερόλεπτα πριν μεταβούν σε έναν άλλο ιστότοπο με καλύτερη εμπειρία χρήστη.
  • Άλλα κρίσιμα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η προσθήκη ενός σαφούς κουμπιού παρότρυνσης για δράση, τα σωστά κουμπιά πλοήγησης και ο σχεδιασμός που αποκρίνεται.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη θα διασφαλιστεί η υψηλή κατάταξη του ιστότοπού σας. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα περισσότερα για να προσθέσετε στον ιστότοπό σας χωρίς να τον γεμίζετε.

Εξατομικευμένη εμπειρία

Σύμφωνα με τη μελέτη Mckinsey, το 71% των επισκεπτών του ιστότοπου προτιμά μια εξατομικευμένη εμπειρία με έναν ιστότοπο. Έτσι, αυτό που ξεκίνησε ως τάση έχει γίνει μια στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν εξ ολοκλήρου πολλοί μεγάλοι παίκτες. Ωστόσο, η παροχή μιας εξατομικευμένης εμπειρίας στους επισκέπτες σας δεν απαιτεί μεγάλους λογαριασμούς. Αντίθετα, μια σωστή προσέγγιση και σχεδιασμός ιστοσελίδων θα κάνει.

Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός

Πολλοί διαδικτυακοί επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας μέσω κινητών συσκευών όπως τηλέφωνα, tablet και φορητούς υπολογιστές. Επομένως, ο ιστότοπός σας χρειάζεται καθαρά κουμπιά πλοήγησης για εύκολη κύλιση, καλά κουμπιά παρότρυνσης για δράση κ.λπ. Ενώ το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι αυτές οι επιλογές αλλάζουν καθώς αλλάζει η συσκευή. Για παράδειγμα, ένας φορητός υπολογιστής μπορεί να έχει πέντε κουμπιά CTA χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο στην οθόνη, αλλά ένα κινητό τηλέφωνο χρειάζεται λιγότερα κουμπιά CTA για να διατηρήσει την ισορροπία του.

Ισορροπία

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων πρέπει να ακολουθεί ένα ισορροπημένο στυλ όπου όλα τα στοιχεία έχουν τον κατάλληλο χώρο. Διασφαλίζει ότι ο ιστότοπος εμφανίζεται ευπαρουσίαστος και καθαρός.

Ποιότητα περιεχομένου

Αν και ο ιστότοπός σας μπορεί να μην έχει πολύ περιεχόμενο στην αρχική του σελίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ενότητα ιστολογίου για περιεχόμενο. Είναι ένα ενημερωτικό εργαλείο για τους επισκέπτες σας που μπορεί να προσελκύσει περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να λάβετε υποστήριξη Υπηρεσία ανάπτυξης CMS για καλύτερη διαχείριση περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Γρήγορη Ανακεφαλαίωση!

Ένας ακριβής, ανταποκρινόμενος και ποιοτικός σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι απαραίτητος για τις μικρές επιχειρήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω υπέρ σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου.