Αξίζει να αγοράσετε το Alienware Aurora 2019;

Αξιολογήσαμε το Alienware Aurora R10, μια διαμορφώσιμη επιφάνεια εργασίας παιχνιδιών που βασίζεται στο ίδιο πλαίσιο, πέρυσι, και φέτος το ενημέρωσαν με μερικά νέα εξαρτήματα για τη δημιουργία του Alienware Aurora R11. Περιλαμβάνονταν ο επεξεργαστής Intel Core i9, η GPU Nvidia GeForce RTX 3090, τα 64 GB μνήμης RAM και ο αποθηκευτικός χώρος 4 TB στο μοντέλο αναθεώρησης 4.369,99 $. Ωστόσο, σε αρχική τιμή 872,19 $, μπορεί να έχετε μια σημαντικά φθηνότερη ρύθμιση.

Δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με τις πλήρως φορτωμένες μονάδες δοκιμών μας πάνω από 100fps 4K αποτελέσματα παιχνιδιών. Η πλαστική κατασκευή και το κρυμμένο, αντιαισθητικό γυμνό μέταλλο στο εσωτερικό είναι λιγότερο ελκυστικά σε αυτό το εύρος τιμών, αλλά η μοναδικότητα και η εντυπωσιακή σχεδίαση της θήκης παραμένουν αμετάβλητα. Σε αυτό το σημείο τιμής, θα μπορούσατε να αποκτήσετε έναν ωραίο boutique επιτραπέζιο υπολογιστή σαν το Origin PC Neuron, αλλά αν απολαμβάνετε τη σχεδίαση του Aurora R11 και την ιδέα μιας αγοράς plug-and-play, είναι μια καλή επιλογή.

Τι νέο υπάρχει με το 2019 Alienware Aurora;

Το Alienware είναι ένα δημοφιλές όνομα στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και οι φορητοί υπολογιστές του κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των καλύτερων όσον αφορά την απόδοση και τις δυνατότητες. Παρουσιάζουμε το Alienware Aurora 2019, τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Alienware. Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι για εσάς εάν είστε παίκτης που χρειάζεται κορυφαίες επιδόσεις. Το Alienware Aurora 2019 διαθέτει αρκετά high-end εξαρτήματα, όπως ένα μέγεθος RAM 16 GB, μια CPU Intel Core i9-9900K και μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q. Με τέτοιες προδιαγραφές, αυτός ο φορητός υπολογιστής έχει τα πιο δυνατά διαθέσιμα.

Η κομψή εμφάνιση αυτού του φορητού υπολογιστή είναι ένα άλλο πλεονέκτημα. Έχει μια κομψή, εκλεπτυσμένη εμφάνιση χάρη στο μαύρο φινίρισμα και τις ασημένιες λεπτομέρειες. Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο σε αυτόν τον φορητό υπολογιστή διευκολύνει την πληκτρολόγηση ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Το 2019 Alienware Aurora είναι εξαιρετικό για gaming υψηλού επιπέδου, αν θέλετε την εξαιρετική δυνατή εμπειρία.

Players PC, περιμένετε. Χρειάζεστε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή που να μπορεί να χειριστεί τα πιο πρόσφατα παιχνίδια; Τότε, βρήκατε την κατάλληλη τοποθεσία! Υπάρχει μια πληθώρα πιθανοτήτων, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Αλλά λειτουργούν όλα με τον ίδιο τρόπο; Δυστυχώς, η απάντηση είναι αρνητική. Μπορεί να είναι δύσκολο να περιορίσετε τις επιλογές σας σε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ωστόσο, όσον αφορά τους επιτραπέζιους υπολογιστές υψηλής απόδοσης και ισχυρής αναπαραγωγής, το Alienware Aurora 2019 έχει κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στη ζήτηση των παικτών. Τι θέλουν οι παίκτες για μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού; Οι δημιουργοί αυτού του επιτραπέζιου υπολογιστή ξεκίνησαν συνειδητά να ικανοποιήσουν όλες αυτές τις απαιτήσεις. Αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής παιχνιδιών διαθέτει εντυπωσιακές προδιαγραφές, φώτα με αισθητήρα, σύστημα υγρής ψύξης, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα σας απογοητεύσει.

Προδιαγραφές Alienware Aurora R8 2019

Επιτρέψτε μου να περάσω γρήγορα τις προδιαγραφές για να μπορέσετε να πάρετε μια αίσθηση για το τι είναι ικανός αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής.

Άριστη Σχεδίαση και Κατασκευή

Η Alienware Aurora συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας στην παραγωγή φορητών υπολογιστών gaming υψηλής ποιότητας. Το Aurora έχει εξαιρετική σχεδίαση και κατασκευή, ενώ έχει και φανταστικές επιδόσεις στο gaming. Το Alienware Aurora είναι μια όμορφη επιλογή εάν αγοράζετε μια μηχανή τυχερών παιχνιδιών προηγμένης τεχνολογίας λόγω της εξαιρετικής σχεδίασης και κατασκευής της. Το Aurora είναι μια κομψή και καλοφτιαγμένη συσκευή. Επιπλέον, παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες που δεν θέλουν τίποτα άλλο από το καλύτερο.

Μπορείτε να προσαρμόσετε έναν φορητό υπολογιστή Alienware Aurora στις ακριβείς απαιτήσεις σας επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία πιθανών συνδυασμών. Το Aurora είναι επίσης διαθέσιμο χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες παιχνιδιού, αν αυτό σας αρέσει περισσότερο. Το Alienware Aurora είναι μια όμορφη επιλογή εάν αγοράζετε έναν φορητό υπολογιστή gaming υψηλής τεχνολογίας λόγω της εξαιρετικής σχεδίασης και κατασκευής του. Το Aurora είναι μια σύγχρονη και καλοφτιαγμένη συσκευή. Έχει απίστευτες επιδόσεις στα παιχνίδια, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν το εξαιρετικό δυνατό περιβάλλον για να βυθιστούν στον εαυτό τους.

Εξαιρετικός υγραντήρας και κομψά έξυπνα φώτα

Τα νέα περιφερειακά και οθόνες gaming Inspiron περιλαμβάνουν τρία διαφορετικά πάνελ παιχνιδιών, δύο διαφορετικά αθλητικά πλήκτρα και τρία διαφορετικά ποντίκια που παίζουν, το καθένα με την ίδια χαρακτηριστική οπτική ανάλογη παλέτα χρωμάτων με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή Inspiron. Επιπλέον, η ελάχιστη απαίτηση Alienware Aurora 2019 για κύκλο LED στην πρώτη οθόνη είναι νέα και ελκυστική.

Η Πηγή Φωτός επινοήθηκε ως φόρος τιμής στο Alienware, μια πολύ γνωστή επανασχεδιασμό ενός υπολογιστή. Η ένταση της φλόγας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με τα μεμονωμένα γούστα, επιτρέποντας μια γκάμα χρωμάτων πέρα ​​από το προεπιλεγμένο μπλε. Ωστόσο, δεδομένου ότι το πρόσθετο της πλατφόρμας είναι τόσο εμπλεκόμενο, δίνει την εντύπωση ότι αυτό είναι πιο δαπανηρό από ό,τι είναι. Ο Dell Eclipse είναι ένας μακροχρόνιος, εξαιρετικά προσαρμοσμένος και τεχνολογικά προηγμένος υπολογιστής παιχνιδιών. Αυτό το σύστημα έχει τη γρήγορη ταχύτητα επεξεργασίας και αρκετή μνήμη που χρειάζεστε για αθλήματα και επιχειρήσεις.

Στη βιομηχανία υπολογιστών, η Dell ήταν μεταξύ των καλύτερων. Αυτός ο οργανισμός έχει ευρεία αναγνώριση και υψηλή εκτίμηση, γεγονός που λέει πολλά για την ποιότητά του. Η εγγραφή στην Dell θα σας κοστίσει περισσότερο. Λόγω της εκτεταμένης διάρκειας ζωής αυτών των gadget, αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη επένδυση. Φέτος, το Aurora αποδείχθηκε ότι είναι ο πιο ικανός υπολογιστής οικιακής ψυχαγωγίας.

Η εξαιρετικά ισχυρή κάρτα γραφικών RTX 2070 της NVIDIA

Η επαναστατική αρχιτεκτονική NVIDIA Turing είναι το θεμέλιο του γρήγορου GeForce RTX 2070. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και τα πιο προηγμένα παιχνίδια θα φαίνονται πιο ρεαλιστικά και θα έχουν καλύτερη απόδοση. Επομένως, μην ανησυχείτε για τα καρέ που τραυλίζουν ή το σύστημά σας υπερθερμαίνεται καθώς παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Αντίθετα, μπορείτε τώρα να απολαύσετε παιχνίδια όπως το GTA V στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Απαιτήσεις για χρήση εντός της εταιρείας

Δεδομένου ότι προορίζεται ως επιτραπέζιος υπολογιστής παιχνιδιών, ο κατασκευαστής δεν γλίτωσε κανένα κόστος για τον εξοπλισμό του με εξαρτήματα κορυφαίας κατηγορίας. Η CPU Core i7 9ης γενιάς που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον επιτραπέζιο υπολογιστή θα πρέπει να είναι υπεραρκετή για την εκτέλεση των πιο πρόσφατων παιχνιδιών και άλλων παρόμοιων προγραμμάτων έντασης πόρων. Διαθέτει επίσης 16 GB μνήμης DDR4 που τρέχει στα 2933 MHz, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετά για να εκτελέσει τις απαιτητικές εργασίες χωρίς προβλήματα.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 512 GB αποθήκευσης SSD και Nvidia GeForce 8 GB RTX 2070, που μπορεί να χειριστεί παιχνίδια 4K με τεχνολογία ανίχνευσης ακτίνων χωρίς προβλήματα. Χωρίς βραδύτητα ή δυσλειτουργίες, θα μπορείτε να απολαύσετε πιο ρεαλιστικά γραφικά με βελτιωμένη πιστότητα χρώματος.

Ψύξη

Το εξωτερικό κέλυφος δεν είναι απλά σχεδιασμένο για να φαίνεται καλό. Είναι επίσης διαμορφωμένο για να φιλοξενεί τους δύο αεραγωγούς του οχήματος (ένας μπροστά και ένας πίσω). Επιπλέον, τα εσωτερικά διατηρούνται δροσερά για περισσότερο χρόνο, χάρη στους δύο πρόσθετους αεραγωγούς στο πλάι.

Τέλος, το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο για να επιτρέπει τον βέλτιστο αερισμό και την κυκλοφορία, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αντιμετωπίζετε αισθητή συσσώρευση θερμότητας ή θόρυβο.

Δοκιμασμένα στοιχεία: Ένας συμπαγής χώρος που συσκευάζει ένα αντίκτυπο

Όταν ανοίξει η θήκη, είναι εύκολο να δει κανείς ότι το σύστημα είναι MicroATX. Εύκολη, αν και όχι χωρίς εργαλεία, εσωτερική πρόσβαση. Θα βρείτε δύο συρόμενους διακόπτες κλειδαριάς και μια μονή βίδα σε μια μαύρη λαβή στο πίσω μέρος. Όταν το κάνετε αυτό και τραβήξετε τη λαβή, το πλαίσιο στην αριστερή πλευρά θα απελευθερωθεί, επιτρέποντάς σας να το αφαιρέσετε. Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει πολύς χώρος για εξαρτήματα στο εξωτερικό, αλλά στην πραγματικότητα, το πλαστικό περίβλημα καταλαμβάνει περίπου τρεις ίντσες χώρου μπροστά ή κάτω και έξι ίντσες ακριβώς από πάνω.

Αυτό αφήνει τον χώρο των εξαρτημάτων σε κάπως στενούς χώρους. Έχουμε δει αυτό το κόλπο εξοικονόμησης χώρου στο παρελθόν, και παρόλο που είναι κυρίως έξυπνο, μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό όταν προσπαθείτε να φτάσετε στο τροφοδοτικό μέσα στη θήκη. Μπορείτε να δείτε τον επεξεργαστή Intel Core i9-10900K, 64 GB DDR4, την κάρτα γραφικών GeForce RTX 3090, μια μονάδα στερεάς κατάστασης 2 TB M.2 ή έναν σκληρό δίσκο 2 TB όταν τον αφαιρέσετε, τα οποία μαζί κοστίζουν 4.369,99 $ στη ρύθμιση μας . Αυτή είναι μια αρκετά high-end ρύθμιση, αν η τιμή δεν ήταν ήδη ένα νεκρό δώρο, και είναι μια από τις πρώτες ευκαιρίες για να δοκιμάσετε το ισχυρό RTX 3090.

Υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι πιθανοί συνδυασμοί, καθώς η Dell σάς δίνει τη δυνατότητα να τροποποιείτε σχεδόν κάθε στοιχείο κατά την παραγγελία. Επιπλέον, ακόμη και οι πιο αφοσιωμένοι παίκτες θα το έβρισκαν πάρα πολύ. Δεδομένης της υψηλής τιμής της μονάδας αναθεώρησής μας, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το εσωτερικό αυτού του συστήματος είναι πολύ πιο χρηστικό και λιγότερο ελκυστικό από το εξωτερικό. Συνιστούμε αυτήν τη ρύθμιση μόνο σε όσους θα κάνουν επίσης επαγγελματικές εργασίες πολυμέσων και 3D που χρησιμοποιούν την τεράστια υπηρεσία μνήμης γραφικών του RTX 3090. Λόγω της μαζικής παραγωγής αυτού του επιτραπέζιου υπολογιστή και της φύσης plug-and-play, οι χρήστες του μπορεί σπάνια, έως ποτέ, να χρειαστεί να ανοίξουν τον πύργο. Αν ψάχνετε για έναν υπολογιστή με εντυπωσιακό εσωτερικό σχεδιασμό, πηγαίνετε αλλού. Αυτό εστιάζει στην απλότητα, την ταχύτητα και την αισθητική. Το τεράστιο GeForce RTX 3090, με μήκος 12,3 ίντσες, γεμίζει περίπου όλο το πλάτος αυτού του πύργου από πίσω προς τα εμπρός.

Μια αποτελεσματική, εξωγενής λύση

Αυτή η ρύθμιση είναι εντυπωσιακή όσον αφορά την απόδοση. Αυτός ο υπολογιστής δεν απαιτείται να είναι τόσο ακριβός, κυρίως επειδή η Alienware προσέφερε σκόπιμα μια ρύθμιση που συντρίβει τα σημεία αναφοράς και συμβολίζει τη μέγιστη ισχύ αντί για μια ρύθμιση που προσανατολίζεται στην αξία. Η προσθήκη περισσότερης μνήμης και χώρου αποθήκευσης θα αυξήσει την τιμή, αλλά δεν απαιτούνται για ομαλό παιχνίδι. Είναι μια επιτυχημένη επίδειξη του τι είναι ικανά τα εξαρτήματα όταν το κόστος δεν είναι αντικείμενο. Είναι μια ευχάριστη συσκευή ως επιτραπέζιος υπολογιστής, ακόμη και χωρίς τα ελίτ εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στο μοντέλο της κριτικής μας. Αν και η εμφάνιση του Aurora είναι εντυπωσιακή και ξεχωριστή, η πλαστική κατασκευή σας εμποδίζει να προβάλλετε το υλικό υψηλής τεχνολογίας. Ωστόσο, το σύστημα γίνεται πιο προσιτό και κατάλληλο εάν επιλέξετε μια πιο μέτρια διαμόρφωση. Σε αυτήν την κατηγορία τιμής, το Origin PC Neuron συνεχίζει να είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές μας λόγω της εξαιρετικής ισορροπίας απόδοσης και σχεδίασης. Επιπλέον, άλλοι εξειδικευμένοι κατασκευαστές, όπως η Maingear και η Falcon Northwest, παρέχουν ελκυστικά συστήματα των οποίων οι εσωτερικοί χώροι, ειδικά στις πιο βασικές ρυθμίσεις τους, καταργούν τη μονότονη χρησιμότητα γυμνού μετάλλου της Aurora.

Τι κάνει το Alienware Aurora 2019 Game Desktop τόσο μοναδικό;

Αρχικά, αυτή η ισχυρή επιφάνεια εργασίας παρέχει εξαιρετική απόδοση στα παιχνίδια. Θα μπορούσε να σπάσει την τράπεζα, αλλά είναι καλά ξοδευμένα χρήματα. Είναι μια φανταστική επιλογή για παίκτες και επαγγελματίες λόγω των ελάχιστων απαιτήσεων συντήρησης, του αποτελεσματικού ελέγχου ροής αέρα και των εξαιρετικών προδιαγραφών του. Τα γραφικά Nvidia GeForce RTX 2080 και ο επεξεργαστής Intel Core i9 τρίτης γενιάς τον καθιστούν έναν πιο αξιόλογο υπολογιστή παιχνιδιών.

Η διαμόρφωση διπλών γραφικών σάς επιτρέπει να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε υψηλές ρυθμίσεις, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο ή απαιτητικό είναι, ενώ εξακολουθείτε να έχετε ομαλό ρυθμό καρέ. Αυτή η ανάλυση 4k προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε μέγιστους ρυθμούς καρέ, καθιστώντας την ιδανική για καθηλωτικά παιχνίδια. Η προσθήκη φώτων στο κομψό εξωτερικό του ενισχύει περαιτέρω την οπτική του επίδραση. Αυτό είναι για εσάς εάν θέλετε μια μικρή, ισχυρή επιφάνεια εργασίας για περίπου 2.000 $.

Τιμή

Το Alienware Aurora είναι ένας υπερσύγχρονος επιτραπέζιος υπολογιστής παιχνιδιών που έκανε το ντεμπούτο του το 2019. Είναι πολύ προσαρμόσιμος και έχει μινιμαλιστική εμφάνιση. Διαθέτει επεξεργαστή γραφικών NVIDIA GTX 1070, σύνδεση USB Type-C, σκληρό δίσκο 1 TB και μνήμη RAM 8 GB DDR4. Μόλις κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, η τιμή θα ξεκινά από 1199 $.

Το Alienware Aurora διαθέτει μηδενικό επιπλέον λίπος και είναι το πρώτο του τύπου του που παρέχει ενημερώσεις χωρίς εργαλεία. Με την καλύτερη εισαγωγή αέρα στο αριστερό-δεξιό πάνελ ή έναν ανεμιστήρα εξάτμισης στην κορυφή, αντλεί το σύνθημά του από τη θερμική εργονομία του Area-51. Διαθέτει διπλή GPU και υγρή ψύξη και είναι το μικρότερο mid-tower gaming PC της εταιρείας.

Σκεφτείτε αυτόν τον επιτραπέζιο υπολογιστή υψηλής τεχνολογίας, εάν είστε παίκτης με περιορισμένο προϋπολογισμό. Οι επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του είναι κορυφαία και η μοντέρνα αισθητική του το κάνει να φαίνεται υπέροχο σε κάθε πλατφόρμα gaming. Το Alienware Aurora 2019 είναι μια εξαιρετική αγορά για μακροχρόνια χρήση λόγω της κορυφαίας απόδοσης και του προσαρμόσιμου υλικού του. Επίσης, είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες με περιορισμένο προϋπολογισμό λόγω της χαμηλής τιμής του.

συμπέρασμα

Τώρα που έχουν γνωστοποιηθεί τα γεγονότα, είναι σαφές ότι το Alienware Aurora 2019 είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πιο ισχυρούς επιτραπέζιους υπολογιστές παιχνιδιών που διατίθενται αυτή τη στιγμή. Εξετάσαμε και αξιολογήσαμε τουλάχιστον είκοσι πέντε διαφορετικούς υπολογιστές παιχνιδιών και αυτός αναδείχθηκε ξεκάθαρος νικητής με βάση τα σχόλια και τις προτιμήσεις των χρηστών.

Ένας από τους φθηνότερους υπολογιστές που μπορεί να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού σε λογικές τιμές. Από εκεί και πέρα, όλα είναι στο χέρι σας. Αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας εάν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο για την απόκτηση εις βάθος γνώσης όχι μόνο για το Alienware Aurora 2019 αλλά και για τους ανταγωνιστές του. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτό, αναφέρετε τις παρακάτω και θα θέλαμε να τις απαντήσουμε όλες!