Ανατομία λογισμικού δημιουργίας συμβολαίων για άψογα συμβόλαια

Η αγορά είναι γεμάτη από λογισμικό CLM — εφαρμογές, προγράμματα υπολογιστών και λύσεις cloud που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τα συμβόλαιά σας. Από τη δημιουργία μέχρι την επιβολή, μέχρι το κλείσιμο, αυτοί οι τύποι λογισμικού – αυτά τα εργαλεία δημιουργίας συμβολαίων – έχουν γίνει μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση για τις περισσότερες εταιρείες. Γιατί; Μετριάζουν τα ανθρώπινα λάθη, βοηθούν στην οργάνωση συμφωνιών, προστατεύουν τις προσωπικές πληροφορίες και, γενικά, διευκολύνουν τη ζωή των ομάδων.

Το λογισμικό δημιουργίας συμβολαίων εξορθολογίζει τις επιχειρηματικές πρακτικές σας και σας κάνει πιο αποτελεσματικούς. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε όταν πρόκειται για το λογισμικό CLM — ποια εργαλεία θα χρειαστεί να έχει για να έχετε την καλύτερη απόδοση για την επένδυσή σας.

Τι είναι η δημιουργία συμβολαίου;

Οι συμβάσεις είναι νομικές συμφωνίες μεταξύ δύο ή περισσότερων μερών. Συχνά χρησιμοποιούνται σε επιχειρηματικούς χώρους για να περιγράψουν τους όρους μιας συμφωνίας. Η διαδικασία δημιουργίας συμβολαίου είναι μακρά, αλλά είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνονται υπόψη όλες οι σχετικές λεπτομέρειες και ότι και τα δύο μέρη γνωρίζουν σε τι ασχολούνται.

Το πρώτο βήμα στη διαδικασία σύναψης της σύμβασης είναι η δημιουργία ενός σχεδίου συμφωνίας. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει μια λίστα με όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνονται στη σύμβαση καθώς και οποιαδήποτε νομική ορολογία που πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Το δεύτερο βήμα είναι να υπογράψουν και τα δύο μέρη σε αυτό το προσχέδιο και να κάνουν οποιεσδήποτε αλλαγές εάν είναι απαραίτητο. Το τρίτο βήμα είναι και τα δύο μέρη να επανεξετάσουν και να υπογράψουν το τελικό προσχέδιο της συμφωνίας προτού οριστικοποιηθεί και υπογραφεί.

Αυτή η μεθοδολογία είναι βασικό στοιχείο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ιστορία των συμβολαίων μπορεί να αναχθεί στον αρχαίο κόσμο. Στη Μεσοποταμία, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν πήλινες πλάκες για να παρακολουθούν τις συναλλαγές και τις συμφωνίες. Αυτές οι πήλινες πλάκες θα περιείχαν τα ονόματα των ατόμων που συμμετείχαν, τι αντάλλασσαν και τι συμφωνούσαν να κάνουν με αυτά τα πράγματα.

διαδικασία σύναψης σύμβασης

Στην Αρχαία Ρώμη, ένα συμβόλαιο ονομαζόταν «stipulatio» και το χρησιμοποιούσαν για συμφωνίες εμπορίου ή άλλες ανταλλαγές. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν επίσης τη λέξη «promissio» για συμφωνίες σχετικά με δάνεια ή άλλες συναλλαγές όπου τα χρήματα δίνονταν προκαταβολικά.

Για αιώνες αυτό ήταν ο κανόνας — η μη αυτόματη δημιουργία συμβολαίου. Σήμερα, χάρη στο λογισμικό δημιουργίας συμβολαίων, αυτές οι απαραίτητες, αλλά απίστευτα βαρετές και δεκτικές εργασίες, έχουν βελτιστοποιηθεί. Μέσω προτύπων, εργαλείων αυτοματισμού και άλλων πρωτοποριακών λύσεων, αυτά τα θεμελιώδη βήματα έχουν ψηφιοποιηθεί και μεταφερθεί στον 21ο αιώνα.

Ανατομία λογισμικού δημιουργίας συμβάσεων – τα εργαλεία χωρίς τα οποία δεν μπορείτε να ζήσετε.

Το λογισμικό δημιουργίας συμβολαίων είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή που επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργούν και να διαχειρίζονται συμβόλαια.

Αυτά τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το άνοιγμα συμβάσεων για κάθε είδους συμφωνία. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση της διαδικασίας της σύμβασης, από τη σύνταξη έως την υπογραφή και την αρχειοθέτηση. Αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για κάθε επιχείρηση ή οργανισμό. Αυτές οι οντότητες πρέπει να έχουν τη σωστή σύμβαση πριν συμφωνήσουν με άλλο μέρος.

Υπάρχουν δεκάδες στην αγορά — άλλα με συνδρομές, άλλα ανοιχτού κώδικα. Στην ενότητα που ακολουθεί, θα σας δώσουμε μια λεπτομερή λίστα με τα βασικά εργαλεία που πρέπει να αναζητήσετε πριν καταλήξετε στο λογισμικό δημιουργίας συμβολαίων.

Γείωση AI

Σήμερα, χάρη στη μηχανική μάθηση, τους αλγόριθμους και την Τεχνητή Νοημοσύνη, το λογισμικό δημιουργίας συμβολαίων είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Αναζητήστε λογισμικό με ραχοκοκαλιά AI. Αυτό θα σημαίνει όχι μόνο ότι θα μάθει από τις ανάγκες και την προσωπική σας συμβολή καθώς σχεδιάζεται, αλλά ότι θα αυτοματοποιήσει πολλές από τις λεπτομέρειες του κύκλου ζωής του συμβολαίου.

Η τεχνητή νοημοσύνη βασίζεται σε εργαλεία δημιουργίας συμβολαίων

Εύκολη πλοήγηση σχεδίαση και διεπαφή

Βρείτε ένα εργαλείο δημιουργίας συμβολαίων με το οποίο είναι εύκολο να αλληλεπιδράσετε — ένα εργαλείο που είναι διαισθητικό, δυναμικό και απίστευτα απλό στην πλοήγηση. Να θυμάστε ότι αυτή είναι μια λύση με την οποία θα συνεργαστεί όλη η ομάδα σας, επομένως όσο πιο φιλική προς την τεχνολογία είναι, τόσο το καλύτερο.

Αποθηκευτικός χώρος που λειτουργεί σωστά

Από την αποθήκευση cloud έως τα αντίγραφα ασφαλείας HD, βρείτε ένα λογισμικό δημιουργίας συμβολαίων που διαθέτει προστατευμένο αποθετήριο. Και η εν λόγω βάση δεδομένων είναι εύκολη στην πλοήγηση. Ένα με γραμμή αναζήτησης και προσαρμόσιμες παραμέτρους και φίλτρα αναζήτησης. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντλήσετε πληροφορίες σε λίγο.

Άλλες λειτουργίες

Εκτός από τα εργαλεία που περιγράφονται παραπάνω, προσπαθήστε να αγοράσετε ένα λογισμικό δημιουργίας συμβολαίων που έχει επίσης τις ακόλουθες λύσεις:

  • Ζωντανή συνεργασία.
  • Προστασία δεδομένων.
  • Ενημερωτικοί πίνακες εργαλείων.
  • Εύκολες επιλογές αναζήτησης.
  • Cloud αποθήκευσης.
  • Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.
  • Ηλεκτρονική Υπογραφή.
  • Πρότυπα συμβάσεων.

Μη αυτόματη δημιουργία συμβολαίου VS αυτοματοποιημένη δημιουργία συμβολαίων

Η μη αυτόματη δημιουργία συμβολαίου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που μπορεί να πάρει μέρες ή εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Η αυτοματοποιημένη δημιουργία συμβολαίου, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση της αυτοματοποιημένης δημιουργίας συμβολαίων. Εάν πρέπει να δημιουργείτε συμβόλαια για πελάτες τακτικά, τότε αυτή η μέθοδος εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Σας παρέχει επίσης την ηρεμία ότι τα συμβόλαιά σας είναι νομικά δεσμευτικά και ενημερωμένα με τις πιο πρόσφατες νομικές απαιτήσεις.